Fotograf
Richard Frantzen

Entreprenören som lanserade OBH Nordica

Thomas Ek och hans bror Peter skapade på 7 år ett av marknadens starkaste varumärken! Deras omsättning gick från 60 miljoner till nära en miljard på rekordtid. Varumärkeskännedomen steg från 0 till 97% under samma period.

Thomas föreläser inspirerande utifrån sina egna erfarenheter som entreprenör under mer än 30 år. Hög energi, humor och handfasta, konkreta tips syftar till att frigöra energi och skapa modiga lyssnare som påverkas i rätt riktning!

Thomas Ek föreläser om entreprenörskap, ledarskap, försäljning och marknadsföring.

 

Presentation

Thomas Ek och hans bror Peter skapade tillsammans ett av Sveriges mest framgångsrika varumärken. På bara några år lyckades de utmärka sig i en bransch som redan dominerades av etablerade internationella varumärken. Med tydliga exempel och stort engagemang delar Thomas Ek nu med sig av en sann entreprenörsaga och erfarenheter från över 30 år i branschen.

“Det var som att hoppa bungyjump utan att veta vad man väger.” Så beskriver Thomas Ek satsningen på OBH Nordica. Att som litet, nordiskt företag ge sig in i en redan mogen bransch var ett modigt beslut. Men det lönade sig.

Thomas Ek har jobbat inom marknadsföring och försäljning ända sedan slutet av 70-talet. Under sina över 30 år som marknadschef, produktchef, försäljningschef, CEO och vd har samlat på sig massor av användbar kunskap om företagande, ledarskap och entreprenörskap.

Ta del av Thomas Ek och hans gedigna erfarenhet under en utbildning, där han agerar bollplank i ledningsgruppen, kommer med nya perspektiv i diskussionen och utforskar era outnyttjade möjligheter. Han brukar ha lätt att se dem. Du kan även boka en föreläsning där du får ta del av den sanna entreprenörsagan om OBH Nordica.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards