Fotograf
Robert Eldrim

Intelligent humor som lockar till gapskratt

Thomas Järvheden är både standupkomiker och musiker. Han har en klockren humor med den sällsynta mixen ”intelligent humor + små inslag av chock” som lockar till gapskratt.

Thomas kan bokas som standup-komiker, konferencier, programledare och föreläsare.

Presentation

Thomas är nu inne på sitt 18e år som ståuppkomiker. Ibland ser man honom i några små-lustiga TV-program, men det är live-standup han verkligen kan. Där och då blir det riktigt, riktigt roligt. Genom åren har han belönats med priser som Årets manlige komiker, Comedy fightclub-bältet, Smack-priset m.m. Du kan regelbundet se honom på alla Sveriges professionella standupklubbar, t.ex. Norra Brunn, Raw, Ruby´s (Gbg), MACK (Malmö) e.t.c.

Thomas Järvheden sysslar med Standupshower, konferencierjobb och föreläser i ämnet – Se humorn i vardagen! Thomas standupshower blandas ofta med ett par låtar.

Under 2018 har Thomas haft premiär på sin egen föreställning ”Bra mkt sämre”. En humorshow fylld med musikaliska hits i Thomas alldeles egna tolkningar…

2018 & 2019 kan du se Thomas på Nöjesteatern i Malmö där han spelar herr Warbucks i musikalen Annie.

Exempel på teman och rubriker

SE HUMORN I VARDAGEN
– Kan man se det roliga med en sur tisdagsförmiddag?

Vi människor fokuserar ständigt på att förgylla “den där helgen” eller semestern. ”DÅ ska vi ha roligt!” Och för all del – det är väl dessa dagar man minns. Men livet består ju egentligen mest av vardag och slentrian. Med andra ord – Om man kan hitta guldkornen av humor i vardagen kan man plötsligt förgylla merparten av ens tid.

Thomas Järvheden har alltid haft en förmåga att se det roliga i nästan vad som helst. I denna inspirerande föreläsning berättar han, medan åhörarna skrattar ända inifrån magen, om hur man kan göra för att se humorn i en vardaglig miljö.

VUXENKRUXET
– livspussel eller livstetris?
En skrattfylld inspirationsföreläsning – för alla vuxna, oavsett ålder, som tycker att livet känns lite kruxigt ibland.

Igenkänningsskratten dånar i publiken när ThomasJärvheden sätter fingret på sitt eget och singenerations stora dilemma: vart tar all tid vägen?! Sett utifrån ser det faktiskt ganska roligt ut när vi springer i “Vuxenkruxets” eviga ekorrhjul.

Med varm humor, tonsatt på sitt eget vis, får Thomas oss att skratta åt våra egna eländen, men också att uppskatta det vi faktiskt har.

En föreläsning hämtad från Thomas succéshow – Vuxenkruxet.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB