Fotograf
Robert Eldrim

Intelligent humor som lockar till gapskratt

Thomas Järvheden är både standupkomiker och musiker. Han har en klockren humor med den sällsynta mixen ”intelligent humor + små inslag av chock” som lockar till gapskratt.

Thomas kan bokas som standup-komiker, konferencier, programledare och föreläsare.

Presentation

Thomas är nu inne på sitt 18e år som ståuppkomiker. Ibland ser man honom i några små-lustiga TV-program, men det är live-standup han verkligen kan. Där och då blir det riktigt, riktigt roligt. Genom åren har han belönats med priser som Årets manlige komiker, Comedy fightclub-bältet, Smack-priset m.m. Du kan regelbundet se honom på alla Sveriges professionella standupklubbar, t.ex. Norra Brunn, Raw, Ruby´s (Gbg), MACK (Malmö) e.t.c.

Thomas Järvheden sysslar med Standupshower, konferencierjobb och föreläser i ämnet – Se humorn i vardagen! Thomas standupshower blandas ofta med ett par låtar.

Under 2018 har Thomas haft premiär på sin egen föreställning ”Bra mkt sämre”. En humorshow fylld med musikaliska hits i Thomas alldeles egna tolkningar…

2018 & 2019 kan du se Thomas på Nöjesteatern i Malmö där han spelar herr Warbucks i musikalen Annie.

Exempel på teman och rubriker

SE HUMORN I VARDAGEN
– Kan man se det roliga med en sur tisdagsförmiddag?

Vi människor fokuserar ständigt på att förgylla “den där helgen” eller semestern. ”DÅ ska vi ha roligt!” Och för all del – det är väl dessa dagar man minns. Men livet består ju egentligen mest av vardag och slentrian. Med andra ord – Om man kan hitta guldkornen av humor i vardagen kan man plötsligt förgylla merparten av ens tid.

Thomas Järvheden har alltid haft en förmåga att se det roliga i nästan vad som helst. I denna inspirerande föreläsning berättar han, medan åhörarna skrattar ända inifrån magen, om hur man kan göra för att se humorn i en vardaglig miljö.

VUXENKRUXET
– livspussel eller livstetris?
En skrattfylld inspirationsföreläsning – för alla vuxna, oavsett ålder, som tycker att livet känns lite kruxigt ibland.

Igenkänningsskratten dånar i publiken när ThomasJärvheden sätter fingret på sitt eget och singenerations stora dilemma: vart tar all tid vägen?! Sett utifrån ser det faktiskt ganska roligt ut när vi springer i “Vuxenkruxets” eviga ekorrhjul.

Med varm humor, tonsatt på sitt eget vis, får Thomas oss att skratta åt våra egna eländen, men också att uppskatta det vi faktiskt har.

En föreläsning hämtad från Thomas succéshow – Vuxenkruxet.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium