Med en given plats i svensk humorelit

Thomas Petersson är en av landets populäraste och mest bokade komiker. Thomas har en given plats i landets humorelit och kommer fortsätta att roa svenska folket under lång tid framöver!

Med Thomas Petersson på scen har du receptet för mycket skratt och ett garanterat lyckat arrangemang!

Presentation

Thomas Petersson. En av landets populäraste och mest bokade komiker. Han har en given plats i landets humorelit. Med Thomas Petersson på scen har du receptet för mycket skratt och ett garanterat lyckat arrangemang! Komiker & Artister - Ring 08-684 049 24.

Folkkäre Thomas Petersson har en given plats i landets humorelit.

Thomas Petersson har bland annat medverkat i TV-program som Så ska det låta, Doobidoo och Bingolotto, med flera. Parallellt med sina Standup- och företagsframträdanden turnerar Thomas just nu land och rike runt på konserthus och teatrar, med succéföreställningen ”Tillbaka till verkligheten”.

Thomas Petersson har tilldelats en hel del uppskattning för sin komik. Han har bland annat tilldelats ”Edvardpriset” 1999. Han vann också en ”Guldbagge” för bästa manliga huvudroll i ”Hotelliggaren” som spelades på Halmstads Teater våren 2003.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB