Intresseanmälan

Thord Eriksson

Fotograf
Åke Ericson

Moderator och föreläsare inom mediaträning

Thord Eriksson är skrivande journalist och författare och sedan drygt tio år uppskattad och ofta anlitad som moderator. Han kombinerar journalistisk skärpa med humor och har en lugn framtoning som får de medverkande att känna sig trygga.

Thord Eriksson kan anlitas som moderator, föreläsare och utbildare

Presentation

Thord Eriksson som moderator
Under åren har Thord Eriksson haft uppdrag som ämnesmässigt har omfattat till exempel fordonsindustri, försvaret, arkitektbranschen, elektronikbranschen, personalfrågor, psykisk ohälsa i arbetslivet, regional kultur, flyktingpolitik, digitalisering, offentlig upphandling, bibliotek, äldreomsorg, med mera.

Han har lett stora konferenser med flera hundra deltagare såväl som mindre paneler och raka scenutfrågningar.

Thord Eriksson som föreläsare & utbildare
Thord Eriksson har skrivit ”Prata med pressen – handbok för intervjuade” som vänder sig till personer som i sitt yrkesliv har anledning att ibland möta journalister. Syftet är att ge kunskap om journalistisk logik, hur förberedelserna inför ett möte med en reporter kan se ut samt vilka rättigheter man har i kontakter med media. Till boken hör också en populär föreläsning på 1–4 timmar som kan skräddarsys efter uppdragsgivarens behov.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun