En av Sveriges mest populära programledare.

Tilde de Paula Eby är en av Sveriges mest populära programledare.

Tack vare Tildes gediget personliga engagemang för sina olika uppdrag så är hon flitigt anlitad som moderator, konferencier och debattledare. Hon har bland annat lett stora galor som Polar Music Prize, Tillsammans mot Cancer. Med stor värme, charm och energi leder Tilde alla program och evenemang.

Tilde kan även bokas som föreläsare.

Presentation

I grunden är Tilde de Paula Eby journalist och hon syns i TV-rutan som programledare för program såsom Nyhetsmorgon, Hela Sverige Bakar, Spårlöst och När & Fjärran. För sina insatser i Nyhetsmorgon utsågs Tilde av svenska folket till Årets Kvinnliga Programledare 2016 på Kristallen-galan.

Tilde de Paula Eby är numera också programledare för TV4:s flaggskepp, Let’s Dance. Tillsammans med David Hellenius leder hon tittarna genom den trettonde säsongen av programmet.

Tilde har även varit programledare i radio, skrivit en rad krönikor samt två böcker, ”Gummimammor, plastpappor och bonusbarn: Handbok för styvföräldrar”, 2012 och nu senast ”Tiden läker inga sår”, 2015.

Exempel på teman och rubriker

Tiden läker inga sår
2015 kom Tilde ut med memoarboken ”Tiden läker inga sår”. Hon hade länge spjärnat emot instinkten att berätta sin hisnande historia, men till slut kunde hon inte låta bli. Som ung gjorde Tilde allt för att anpassa sig och vara så svensk som möjligt, hon ville till varje pris visa hur stark och opåverkad hon var av släktens dramatiska förflutna. Men verkligheten kom ikapp henne, och självklart kunde hon inte heller låta bli att påverkas av dagens samhällssituation, där vi ständigt möter människor som också tvingats fly, rivas upp med rötterna, leva i utanförskap och längta efter samhörighet och nya chanser.

Tildes föreläsning är stark och berörande, intressant och tankeväckande. Den innehåller både fasansfulla historier och sagolika anekdoter. Liksom boken så är det en personlig berättelse om kärlek, desperation, uppbrott, önskan att höra till, och att göra allt för dem man älskar. Den visar också på en ihärdig kamp för att erövra ett nytt liv, en ny plats, och ett nytt språk. En inspirerande målmedvetenhet som ärvts ner genom generation efter generation, och som lämnar oss med en brinnande känsla av styrka, mod och hopp.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium