Intresseanmälan

Titti Schultz

Fotograf
Peter Knutson

Programledare, konferencier och moderator

Du har säkert hört Titti Schultz i något av morgonprogrammen i radio eller sett henne i tv-program som Nyhetsmorgon i TV4. Men har du upplevt henne på scen? Ta chansen att boka en proffsig och rutinerad konferencier eller moderator till ditt nästa evenemang.

Titti Schultz har många års erfarenhet av evenemang i alla dess former. Hon ser till att allting flyter på som det ska och att ingenting lämnas åt slumpen. Dessutom har hon en förmåga att både underhålla, utmana och skapa en trygg stämning både på scenen och i publiken.

Titti Schultz är numera programledare för Sveriges största aktualitetsprogram i radio, P4 Extra, som har mellan 1,3 och 1,5 miljoner lyssnare per dag.

Presentation

Något som kännetecknar Titti Schultz är hennes förmåga att vara både ärlig och rak, men samtidigt varm. Dessutom är hon rolig. Detta gör henne inte bara till en intressant och underhållande radiopratare, utan även till en skicklig konferencier och moderator som kan konsten att fånga en publik. Hon har jobbat med evenemang i över 15 år och har anlitats av åtskilliga kunder såsom t.ex. Unicef, Nordea, Telenor och Skandia.

När Titti Schultz håller i ditt evenemang kan du luta dig tillbaka. Oavsett om det är en sluten debatt inför 15 deltagare eller om det är ett stort evenemang för tusentals personer skapar hon en trygg och underhållande stämning som får fram det bästa ur evenemanget. Nyckeln till ett lyckat evenemang ligger i att ha en erfaren konferencier eller moderator. Tider ska hållas, de som talar måste känna sig trygga, programpunkterna ska falla på plats och den röda tråden ska följas.

Efter ha studerat till journalist i Storbritannien kan Titti Schultz hålla i evenemangen lika bra på engelska som på svenska.

Titti Schultz har jobbat med radio ända sedan 90-talet. Vi har kunnat höra henne nästan varje vardagsmorgon i program som RIX MorronZoo i RIX FM, Vakna med NRJ och nu senast i P5 STHLM. Hon har även medverkat i bl.a. Nyhetsmorgon i TV4.

Referenser

Titti var i september 2016 moderator på vår träff med drygt 200 medarbetare. Det var inför, under och efter de två dagarna, en sann fröjd att samarbeta med Titti som var väldigt väl förberedd, genomförde uppdraget på bästa sätt och hade en fantastisk fingertoppskänsla när det gällde valet av allvar och humor.
Metria AB

När vi invigde vårt nya sjukhus våren 2017 var det med Titti som moderator och konferencier. Titti var med sitt noggranna förberedelsearbete och engagemang inför uppdraget, sin nyfikenhet och genuina intresse för vår verksamhet, det perfekta valet. Genom att lyhört och i stunden fånga alla deltagare blev evenemanget bättre än vad vi hade kunnat önska!
Södertälje Sjukhus

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun