"Jomenvisst" - Humor, Komedi & Poesi

Tobias Erehed beskrevs en gång som “Den roligaste komikern från Tärnaby”. Detta skapade en enorm hajp bland arrangörer över hela landet, tills de insåg att han även var den enda.

Uppväxten i Lappland har i alla fall gett stor inspiration till hans skämtskrivande.

Han gick i samma klass som Anja Pärson, bodde granne med Stig Strand och det hände till och med att han då och då sprang på Ingemar Stenmark.

Det mest logiska hade ju varit att Tobias gjort karriär som utförsåkare, men ödet ville annorlunda.

Presentation

Efter flytten från Lappland har han i stället farit runt som en vettvilling till standupklubbar i hela landet, gått till final i Grand Comedy Slam. Hösten 2017 kunde man se honom i SVTs  “Släng dig i brunnen” och Tobias har även jobbat som manusförfattare åt humorprogrammet “Robins”.

I sin standup tar han tillvara på alla dessa erfarenheter. Det bjuds på absurda minnesglimtar från uppväxten i Tärnaby, dråplig situationskomik, exempel på saker man inte bör göra i sociala sammanhang samt en och annan rutin om de kulturkrockar som uppstod när han flyttade söderut.

Med en charmig norrländska, och en tydlighet i sitt tal, får han publiken över hela landet att vrida sig av skratt. Han turnerar också med sin soloshow ”Jomenvisst – en norrlänsk stand-up föreställning”, där han samlat alla sina bästa skämt.

Det är även möjligt att boka honom till evenemang där han specialskriver material, om detta är arrangörens önskemål. Tobias kan också genomföra poesi- och komediworkshops om så önskas.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium