Intresseanmälan

Tobias Karlsson Dansare & känd från TV4:s Let´s dance

Allt är möjligt

Tobias Karlsson kanske ni känner igen från TV4:s ”Let´s dance”. Tobias är dansare och egenföretagare, men är också en mycket fängslande föreläsare med ett viktigt budskap. Han är också en engagerande konferencier och en sprudlande entertainer.

Behöver ditt företag utvecklas, teambuilding, komma varandra närmare och arbeta mot samma mål? Ska det ordnas företagsevent? Vill du öka motivationen och ta del av en känslomässig föreläsning? Har du någon i din närhet som ska gifta sig? Eller vill du bara överraska din kära med en danslektion? Tobias har en bred repertoar.

Ring oss på Skillspartner, så berättar vi mer!

Presentation

En barndom kantad av mobbning och hemligheter höll på att bryta ner honom totalt, men har också gjort honom starkare och till den han är idag. Tobias Karlsson proffesionell dansare/ koreograf sedan 1999 som brinner för sitt arbete och kan inspirera till att våga följa drömmen även om vägen tyckes lång eller rent ut sagt omöjlig.

Hör Tobias Karlssons historia om de tidiga skolåren där mobbningen löpte parallellt med en dansvärld fylld av beröm och ryggklapp. Hör om hur hans homosexualitet påverkat honom och hans omvärld och om hur Let´s dance fått drömmen att verka lite närmare.

Genom att lyssna till signalerna omkring dig, din egen intuition och genom att ibland ta emot en hjälpande hand från en vän, har jag lärt mig att man kan uppnå drömmen! MEN om du inte är lycklig under resans gång, då kommer du inte heller bli det när du uppnår drömmen. Jag vill börja med att berätta att mitt liv inte alltid varit ”En dans på rosor”.
– Tobias Karlsson

Tobias Karlsson började dansa som 8-åring och har sedan dess hunnit med att skövla internationella framgångar på tävlingsgolvet, fronta den världensberömda dansgruppen ”Burn the floor” över hela jorden och dessutom deltagit i 14 säsonger av tv- programmet Lets dance i både Sverige, Danmark och Norge.

Exempel på teman och rubriker

Allt är möjligt
I föreläsningen ”Allt är möjligt” får vi följa med på en livsresa som varit allt annat än en ”Dans på rosor”. Genom svåra hinder som mobbing, sexuell förvirring och karriärsöden berättar han hur han med dansen som redskap klarade sig upp och ur det helvete han en gång levde i. Föreläsningen börjar i tårar och slutar i stora skratt. En föreläsningen som utlovar en enorm känslomässig berg- och dalbana.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium