MAN PÅ PROV

Nu finns den kritiker-hyllade humorföreställningen ”Man på prov” som inspirationsföreläsning!

”Man på prov” är en rörande, allmänmänsklig och upplyftande berättelse om att våga kämpa för ett mål och aldrig ge upp.

I Tobias fall handlade det om en längtan efter barn, IVF-behandlingar och samtidigt försöka hålla ihop privatlivet.

Se musikvideo ”Man på prov”!

Presentation

”Man på prov” är dock allt annat än tung och allvarsam – efter 20 år på landets alla humorscener, med priset ”årets manlige komiker” i bagaget, otaliga tv- och radioframträdanden har Tobias förmågan att sätta knorr på allvaret utan att trivialisera.

Publiken bjuds på befriande, öppenhjärtig humor om kamp, prioriteringar och att våga lägga alla ägg i en korg…

Tobias Persson, en av Sveriges mest bokade standup komiker, har synts i mängder av tv-program (bland annat Robins, Extra Extra, SNN news, Stockholm live, Babben och co, ÖoB:s reklamfilmer) samt skrivit manus till nästan lika många (Time out, Snacka om nyheter, Partaj).

Utöver detta uppträder Tobias Persson med framgång på de flesta stora klubbarna i Storbritannien. Tobias levererar kvalitetsäkrade uppdrag som ståuppkomiker, konferencier eller moderator.

Referenser

PRESSRÖSTER OM MAN PÅ PROV – 2018

En tragikomisk föreställning av allra bästa slag, som lockar till skratt hela tiden. Texten är inte bara skriven med perfekt känsla, den är dessutom suveränt framförd. Humor blir sällan bättre än när det finns smärtpunkter.
Aftonbladet

Det är naket, personligt och Tobias framför det välarbetade manuset suveränt. Han ger allt- kärlek, allvar och framför allt humor.
Hallandsposten

En riktig skrattfest. Efter att ha både förfärats och skrattat så gick jag från föreställningen med en varm känsla i magen.
Östra Småland

Mycket humor och skratt men också med svärta och allvar i botten.
Borås Tidning

Man på prov håller högsta klass.
Teaterstockholm.se

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium