Fotograf
Robert Eldrim

Sår sina underfundiga frön som han skördar direkt!

Komikern Tobias Persson är en klar naturbegåvning. Han är en komiker med bra material, rätta glimten och distansen och är nu också tillgänglig för livestreamad underhållning. Alltid rolig och med glimten i ögat, men aldrig plump eller under bältet. Publiken bjuds på befriande, öppenhjärtig humor om kamp, prioriteringar och att våga lägga alla ägg i en korg…

Nu går det även att boka hans bejublade show ”Man på prov” företagsinternt>>

Presentation

I tv-rutan har man kunnat se Tobias Persson i program som Snillen snackar, Stockholm live, Babben & Co, Extra Extra, Morgonsoffan, Tack gode gud, Grillad och Snacka om nyheter. Har även synts på TV i olika reklamuppdrag exempelvis ÖoB och Findus. Förutom egen medverkan i TV-program så har Persson även skrivit manus till, bland annat: ”SNN” i TV4, SVT:s Robins, Hårdvinklat och TV4:s Time out.

Han uppträder regelbundet på Sveriges alla professionella ståupp-klubbar och är utan tvekan en av Sveriges absolut bästa och mest rutinerade ståuppare. När Tobias Persson blev vald till årets manlige stand-up komiker på Svenska stand-up galan, löd motiveringen så här: ”Med en otrolig energi och frenesi sprider denne man skämt och punchlines till sin publik som blir allt större. Han sår sina underfundiga frön som han skördar direkt. Mycket vass i ett gulligt yttre.”

När det gäller komikeruppdrag på event och konferens, så är Tobias Persson en av de mest erfarna och uppskattade. Alltid rolig och med glimten i ögat, men aldrig plump eller under bältet. Publiken bjuds på befriande, öppenhjärtig humor om kamp, prioriteringar och att våga lägga alla ägg i en korg…

Tobias Persson tar även uppdrag på engelska och har växlat mellan jobb i Sverige och Storbritannien sedan 2009.

Referenser

Att göra intelligent humor av ett sånt allvarligt ämne på ett smakfullt vis, att inte behöva använda billiga ”under-bältet-poäng”, är svårt. Med en fingertoppskänsla utan like är publikens skratt ständigt närvarande. Det här är en show som alla som jobbar med människor borde se.
Gefle Dagblad

Många tycker att Tobias är bäst i Sverige. När det gäller hans förmåga till improvisation så är jag benägen att hålla med. Förutom det så är han en av de vassaste pennorna i humorsverige.
Magnus Betnér

Med en otrolig energi och frenesi sprider Tobias skämt och punschlines till sin publik – som blir allt större. Han sår sina underfundiga frön som han skördar direkt. Mycket vass i ett gulligt yttre.
Svenska Stand-up-galan

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun