Fotograf
Robert Eldrim

Sår sina underfundiga frön som han skördar direkt!

Komikern Tobias Persson är en klar naturbegåvning. Han är en komiker med bra material, rätta glimten och distansen och är nu också tillgänglig för livestreamad underhållning. Alltid rolig och med glimten i ögat, men aldrig plump eller under bältet. Publiken bjuds på befriande, öppenhjärtig humor om kamp, prioriteringar och att våga lägga alla ägg i en korg…

Nu går det även att boka hans bejublade show ”Man på prov” företagsinternt>>

Presentation

I tv-rutan har man kunnat se Tobias Persson i program som Snillen snackar, Stockholm live, Babben & Co, Extra Extra, Morgonsoffan, Tack gode gud, Grillad och Snacka om nyheter. Har även synts på TV i olika reklamuppdrag exempelvis ÖoB och Findus. Förutom egen medverkan i TV-program så har Persson även skrivit manus till, bland annat: ”SNN” i TV4, SVT:s Robins, Hårdvinklat och TV4:s Time out.

Han uppträder regelbundet på Sveriges alla professionella ståupp-klubbar och är utan tvekan en av Sveriges absolut bästa och mest rutinerade ståuppare. När Tobias Persson blev vald till årets manlige stand-up komiker på Svenska stand-up galan, löd motiveringen så här: ”Med en otrolig energi och frenesi sprider denne man skämt och punchlines till sin publik som blir allt större. Han sår sina underfundiga frön som han skördar direkt. Mycket vass i ett gulligt yttre.”

När det gäller komikeruppdrag på event och konferens, så är Tobias Persson en av de mest erfarna och uppskattade. Alltid rolig och med glimten i ögat, men aldrig plump eller under bältet. Publiken bjuds på befriande, öppenhjärtig humor om kamp, prioriteringar och att våga lägga alla ägg i en korg…

Tobias Persson tar även uppdrag på engelska och har växlat mellan jobb i Sverige och Storbritannien sedan 2009.

Referenser

Att göra intelligent humor av ett sånt allvarligt ämne på ett smakfullt vis, att inte behöva använda billiga ”under-bältet-poäng”, är svårt. Med en fingertoppskänsla utan like är publikens skratt ständigt närvarande. Det här är en show som alla som jobbar med människor borde se.
Gefle Dagblad

Många tycker att Tobias är bäst i Sverige. När det gäller hans förmåga till improvisation så är jag benägen att hålla med. Förutom det så är han en av de vassaste pennorna i humorsverige.
Magnus Betnér

Med en otrolig energi och frenesi sprider Tobias skämt och punschlines till sin publik – som blir allt större. Han sår sina underfundiga frön som han skördar direkt. Mycket vass i ett gulligt yttre.
Svenska Stand-up-galan

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium