Medvetna val - framtidens ledarskap

Våld och droger i ungdomen, fallskärmsjägare i Franska främlingslegionen, ambulanssjukvårdare, äventyrsfotograf, projektledare, föreläsare, författare och coach. Tony Berglunds gripande livsresa från destruktivitet till självmedvetenhet är en lika omtumlande som inspirerande upplevelse.

Med en blandning av humor och allvar använder Tony Berglund sina egna erfarenheter för att belysa vikten av att ta ansvar för sin livsresa, såväl i arbetslivet som på det privata planet.

Presentation

Tony Berglund delar med sig av verktyg och tekniker för att göra medvetna val. Deltagarna är välkomna att ställa frågor och skapa dialog under föreläsningens gång. Dragningen kompletteras med bilder och ljud för att aktivera flera sinnen.

Tony jobbar även med långsiktiga utvecklingsprocesser för bolag som är i behov av att vända en negativ trend eller står inför en expanderande fas. Tony är aktuell med sin självbiografi ”Mitt hjärta var aldrig fruset”.

Tony Berglund är föreläsare & inspiratör. Våld och droger i ungdomen, fallskärmsjägare i Franska främlingslegionen. Lyssna på Tonys gripande livsresa från destruktivitet till självmedvetenhet och att ta ansvar för sin egen livsresa. Skillspartner, tel 08-684 049 24.

Tony Berglund föreläser om att våga ta egna initiativ och om vikten av att ta kontrollen över sitt liv.

 

Det största och mest kostsamma hindret mot att öka sin självmedvetenhet och göra medvetna val är rädslan för förändring. En chef som inte accepterar förändringar hämmar personalens kreativitet. En arbetskollega som vill att allt ska vara som det alltid varit skapar låsningar i gruppdynamiken. Resultatet blir ofta röda siffror på sista raden. Och tittar vi längre fram, där Gig-ekonomin redan indikerar allt fler egenföretagare, kommer människor som inte välkomnar förändring att hamna i arbetsmarknadens kylrum.

Framtidens arbetskraft tar egna initiativ till utveckling och uppdatering genom att vårda ett speciellt mindset; att se livet som en kontinuerlig lärandeprocess. Ökad självmedvetenhet och medvetna val stärker individen i den processen.

Sist men inte minst, om du inte kan göra medvetna val, det vill säga om du inte har tagit reda på vilken din drivkraft är, vem du är bakom dina roller, är risken stor att du fastnar i ett negativt mönster som drabbar dina närmaste i form av själslig smärta. I den kontexten skapar ökad självmedvetenhet och medvetna val en känsla av äkta lycka.
– Tony Berglund

Referenser

Stort tack för en fantastisk föreläsning som gav både allvar och skratt. Du har mycket att ge till personer inom näringslivet.
Product Sales Manager, Tetra Pak Systems

Jag kan varmt rekommendera Tony Berglund som föreläsare. Han har förmågan att inspirera åhörarna tack vare sin personliga entusiasm och varma utstrålning!
Personalchef Stena Line Scandinavia AB

Måste säga att din föreläsning idag är en av de absolut bästa jag varit med om och du fick mig att fatta ett viktigt beslut idag. Tack!
Aspirant, Polishögskolan

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

" Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

Maria Dahl, Partille kommun