Personligt ledarskap, äkta arbetsglädje och förändringsvilja

Torkild Sköld föreläser om personligt ledarskap och arbetsglädje och menar att oavsett om du arbetar som ledare för andra eller ej så är du alltid ansvarig ledare för ditt eget liv. Torkild anser att det finns ett direkt samband mellan eget ansvar och förändring likväl som det finns mellan tillfredställelse och resultat i så väl arbetsliv som privatliv.

Presentation

Oavsett om du arbetar som egen företagare eller anställd är du alltid ledare i ditt eget liv. I denna position tar du dagligen beslut och utför handlingar som påverkar hur du utvecklar och förvaltar dig själv. Personligt ledarskap handlar om att du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed påverkar resultatet av hur verkligheten kommer att se ut.

Genom berättelser med igenkänning och aha-upplevelser delar Torkild med sig av konkreta metoder och verktyg för att bygga ett bättre personligt ledarskap – en uppgift som inte går att outsourca.

Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Med stort engagemang och passion ger han dig konkreta exempel att tillämpa på dig själv för att stärka ditt personliga ledarskap – effektivt, enkelt och mycket givande.

Bakgrund
Torkild är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Han har jobbat med ledarskap i mer än 30 år både i Sverige och internationellt. Han har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där han arbetade med ledande befattningar inom Ving och från IT-branschen. I många år har Torkild arbetat med olika ledarskapsutbildningar. År 2012 blev Torkild utnämnd till ”Årets bästa nya föreläsare 2011” av riksförbundet för coacher och föreläsare.

Torkild Sköld föreläser om personligt ledarskap, arbetsglädje och förändringar för privatpersoner, företag och organisationer. Boka föreläsare. Vill du veta veta mer, ring Skillspartner - tel 08-684 049 24

Torkild Sköld är en välanlitad föreläsare. Han föreläser om personligt ledarskap, vinnande arbetsglädje och förändring hos företag, föreningar och organisationer.

Referenser

Tack för en fantastisk föreläsning. Mycket ny inspiration och tänkvärda ord kombinerat med en klapp på axeln att jag gör en hel del saker rätt. Många skratt och en hel del igenkänning.
Åhörare, öppen föreläsning

En underbar föreläsning utan pekpinnar och utan ord som säger ”du ska, du måste” som istället säger du duger som du är och du är bra som du är, men du är ansvarig för dina val. Torkild fick mig att tänka om på vad som är viktigt för mig att sträva efter. Jag kommer att gå på flera föreläsningar vid tillfälle. Tack!
Åhörare, öppen föreläsning

En underbar föreläsning med WOW-känsla och aha-upplevelser. I denna tid vid lever i med stress på både jobb och privat så får Torkild en till att stanna upp och tänka till. Han stannar dock inte vid att man ska tänka till utan får en att utföra handlingar av sitt eget tänkande. Detta får man inte missa.
Avdelningschef, Telisol

Det absolut bästa med Torkilds föreläsningar är hans förmåga att förmedla inspiration, kloka ord och konkreta verktyg på ett mycket skickligt, gripande och näst intill teatraliskt sätt. Informationen kommer inte bara ut från honom, utan går faktiskt rakt in hos åhöraren. Med djup inlevelse utifrån livsåskådningar, av sig själv och andra, sprider han visdom på ett sätt du kommer minnas för resten av ditt liv.
Chef, House of Stockholm

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

Fredrik Göransson, Nine Yards

"Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

Ingemar Gustavsson, Actemium