Intresseanmälan

Ulf Wickbom

Fotograf
Thomas Härdelin

En klippa som moderator

Oavsett ämnet kan Ulf Wickbom väcka deltagarnas intresse och engagemang. Ulf Wickbom har under många år modererat med inriktning på ämnen som politik, ekonomi och samhällsfrågor. Han har haft åtskilliga uppdrag i internationella sammanhang, eftersom han arbetar obehindrat på engelska.

Han är också rätt person att leda internationella möten har stor kunskap om europeisk och asiatisk kultur och kan möta nyckelpersoner på rätt sätt. Ulf är flitigt anlitad som moderator i Almedalen i uppdrag av mycket skiftande karaktär.

Presentation

Ulf Wickbom tvekar aldrig att gå in och driva mötet framåt om det skulle behövas, hjälper talare som kanske är osäkra inför att uttrycka sig på mötesspråket får att bli trygga. Om åhörarna verkar passiva är han snabbt nere bland publiken, hittar frågorna som alltid finns och lyfter fram dem till podiet.

Ulf har en lång erfarenhet från press, radio och teve. Han arbetar därför med att skapa trovärdighet, närvarokänsla och energi på scenen. Hans långa erfarenhet kommer väl till pass när det gäller samtal som kräver auktoritet och lyhördhet.

Ulf Wickbom ser som sin uppgift att liva upp mötet, konferensen eller seminariet, enligt mottot ”Det ska vara roligt att diskutera också de mest allvarliga problem!”

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision