Intresseanmälan

Ulf Wickbom

Fotograf
Thomas Härdelin

En klippa som moderator

Oavsett ämnet kan Ulf Wickbom väcka deltagarnas intresse och engagemang. Ulf Wickbom har under många år modererat med inriktning på ämnen som politik, ekonomi och samhällsfrågor. Han har haft åtskilliga uppdrag i internationella sammanhang, eftersom han arbetar obehindrat på engelska.

Han är också rätt person att leda internationella möten har stor kunskap om europeisk och asiatisk kultur och kan möta nyckelpersoner på rätt sätt. Ulf är flitigt anlitad som moderator i Almedalen i uppdrag av mycket skiftande karaktär.

Presentation

Ulf Wickbom tvekar aldrig att gå in och driva mötet framåt om det skulle behövas, hjälper talare som kanske är osäkra inför att uttrycka sig på mötesspråket får att bli trygga. Om åhörarna verkar passiva är han snabbt nere bland publiken, hittar frågorna som alltid finns och lyfter fram dem till podiet.

Ulf har en lång erfarenhet från press, radio och teve. Han arbetar därför med att skapa trovärdighet, närvarokänsla och energi på scenen. Hans långa erfarenhet kommer väl till pass när det gäller samtal som kräver auktoritet och lyhördhet.

Ulf Wickbom ser som sin uppgift att liva upp mötet, konferensen eller seminariet, enligt mottot ”Det ska vara roligt att diskutera också de mest allvarliga problem!”

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg