Intresseanmälan

Ulla-Lisa Thordén

Inspirerar, motiverar och skapar resultat.

En av Sveriges mest inspirerande och erfarna föreläsare inom området säljande kundkommunikation, värdskap, förhandling och retorik! Kunnigt, humoristiskt och med överraskande infallsvinklar är några av åhörarnas omdömen.

Ulla-Lisa är en stor inspiratör för alla som hyser ”säljskräck”. Hon är välkänd för att avdramatisera det nödvändiga säljarbetet och säljprocessen så det blir lustfyllt men framförallt lönsamt för alla som bygger eller medverkar i företagets kundrelationer. Dit hör bl a definitivt ett aktivt värdskap för företag i besöksnäringen och hantering av kundtjänsten i alla kanaler.

Presentation

Hon planerar alla uppdrag utifrån varje kunds önskemål om inriktning. Ulla-Lisa Thordén är erkänt skicklig på att även fånga en grupps specifika behov under själva föreläsningen, utbildningen eller coachningsuppdragen och att engagera sin publik genom dialog. Med sin gedigna näringslivserfarenhet har Ulla-Lisa både kunskaper, pondus och ett dramatiskt utspel som är verkligt entusiasmerande för alla som lyssnar.

Ulla-Lisa Thordéns uppskattade föreläsningar passar alla som ska hantera olika typer av kunder i sin vardag i skilda branscher däribland säljskygga specialister, ledningsgrupper, entreprenörer, kulturskapare eller superproffs som vill nå nästa nivå.

Hon är författare till flera bästsäljande böcker, varav den senaste storsäljaren 2017: ”Möt kunden öga mot öga – nyckeln till lönsamma uppdrag genom VIVA!-modellen”, nominerad till Årets marknadsföringsbok 2017.

Ulla-Lisa Thordén, har gedigen näringslivserfarenhet från drygt trettio år i såväl ledande positioner (förlagschef, ansvarig utgivare och redaktör, informationschef och VD) samt eget entreprenörskap. Sedan mitten av nittiotalet har Ulla-Lisa arbetat som talare, säljtränare, facilitator och coach både i Sverige och internationellt.

Mellan 2009 och 2013 var Ulla-Lisa en av nio EU ambassadörer för kvinnors företagande, utsedd av Tillväxtverket. Sedan åtta år är hon jurymedlem i Brewhouse Awards, största affärsidétävlingen i Sverige. Hon har hittills publicerat sju böcker, bla årets säljbok ”Sälj dig själv och ta betalt” och ”Luspank och idérik” samt senaste ”Möt kunden öga mot öga – nyckeln till lönsamma uppdrag genom VIVA!-modellen”, båda nominerade till årets marknadsföringsbok.

Ulla-Lisa Thordén är flitig krönikör och debattör om ökat kundfokus och säljandets betydelse för svenskt näringsliv.

Referenser

Praktiskt användbart, kul och relevant ska det vara” är hennes ledord när hon förbereder varje föreläsning. Såväl näringsliv, myndigheter, universitet, olika entreprenörsprojekt och kulturella näringar är trogna kunder som anlitar henne för alla typer av uppdrag från föreläsningar och moderatorsuppdrag till enskild handledning. Djup kunskap och stark scennärvaro är återkommande omdömen. Hon gillar interaktion med olika typer av publik och hanterar alla situationer med trygghet och värme. Ulla-Lisa är också en skicklig workshopledare och facilitator.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium