Fotograf
Ulrika Pousette

Råsmart mat, smarta sötsaker och supersnacks

Ulrika Hoffer är kostrådgivare, livsstilscoach och föreläsare som guidar människor till ett mer lustfyllt förhållande till sund kost och livsstil. Hon är författare till bland annat Smarta sötsaker, Supersnacks och Råsmart familj (utsedd av Måltidsakademien till Årets måltidslitteratur 2011).

Ulrika Hoffer är uppskattad för sitt jordnära förhållande till kost och hälsa, ett område som tidvis kantas av både stor förvirring och starka åsikter.

 

Presentation

Som föreläsare är Ulrika Hoffer engagerande och bjuder på sig själv och sin egen historia som sur journalist och sockerjunkie med arrogant inställning till kropp, kost och hälsa. Men i och med äldsta sonens mjölkallergi insåg hon hur stor inverkan kosten har på vår hälsa, energi och humör, en insikt som även ledde in henne på en ny yrkesbana som kostrådgivare.

Exempel på teman och rubriker

Mat och mental prestation
Ät dig till mer energi och bättre humör! På den här föreläsningen lär du dig hur maten påverkar vår förmåga att förhandla och ta in ny kunskap.

Från sur plikt till ren njutning
Våra tankar om kost och livsstil avgör ofta vår hälsa och vårt förhållande till mat. På den här föreläsningen kikar vi på vanliga tankefällor som håller oss fast i dåliga matvanor.

Sockerfri eller fri från socker?
Lär dig tygla sötsuget genom att förstå vad som påverkar det. Ett sockerfritt betyder inte ett liv utan sött. På den här föreläsningen får du nycklarna som hjälper dig att hitta din balans!

Good Mood Food
Maten påverkar hjärnkemin och du kan påverka ditt humör genom medvetna matval!

Blodsockervänlig konferens
Få ut det mesta av konferensen utan att avstå det goda. Den här föreläsningen kan även utformas som en utbildning för hotell- och konferensanläggningar som vill möta gästernas behov av blodsockervänlig, humörhöjande kost.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun