Fotograf
Ulrika Pousette

Råsmart mat, smarta sötsaker och supersnacks

Ulrika Hoffer är kostrådgivare, livsstilscoach och föreläsare som guidar människor till ett mer lustfyllt förhållande till sund kost och livsstil. Hon är författare till bland annat Smarta sötsaker, Supersnacks och Råsmart familj (utsedd av Måltidsakademien till Årets måltidslitteratur 2011).

Ulrika Hoffer är uppskattad för sitt jordnära förhållande till kost och hälsa, ett område som tidvis kantas av både stor förvirring och starka åsikter.

 

Presentation

Som föreläsare är Ulrika Hoffer engagerande och bjuder på sig själv och sin egen historia som sur journalist och sockerjunkie med arrogant inställning till kropp, kost och hälsa. Men i och med äldsta sonens mjölkallergi insåg hon hur stor inverkan kosten har på vår hälsa, energi och humör, en insikt som även ledde in henne på en ny yrkesbana som kostrådgivare.

Exempel på teman och rubriker

Mat och mental prestation
Ät dig till mer energi och bättre humör! På den här föreläsningen lär du dig hur maten påverkar vår förmåga att förhandla och ta in ny kunskap.

Från sur plikt till ren njutning
Våra tankar om kost och livsstil avgör ofta vår hälsa och vårt förhållande till mat. På den här föreläsningen kikar vi på vanliga tankefällor som håller oss fast i dåliga matvanor.

Sockerfri eller fri från socker?
Lär dig tygla sötsuget genom att förstå vad som påverkar det. Ett sockerfritt betyder inte ett liv utan sött. På den här föreläsningen får du nycklarna som hjälper dig att hitta din balans!

Good Mood Food
Maten påverkar hjärnkemin och du kan påverka ditt humör genom medvetna matval!

Blodsockervänlig konferens
Få ut det mesta av konferensen utan att avstå det goda. Den här föreläsningen kan även utformas som en utbildning för hotell- och konferensanläggningar som vill möta gästernas behov av blodsockervänlig, humörhöjande kost.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards