Intresseanmälan

Willy Silberstein

Levererar och håller högsta kvalitet

Willy Silberstein är en ofta anlitad moderator hans signum är ett högt tempo, tuffa frågor och en lättsam ton. Han har bland annat varit chef för både inrikespolitiska redaktionen och utrikesredaktionen samt korrespondent i Bryssel f.ör ekoredaktionen, Sveriges Radio. På Sveriges Radio skaffade sig Willy Silberstein en gedigen erfarenhet. Efter otaliga intervjuer med statsministrar, partiledare, EU-kommissionärer och företagsledare kan han det där med frågor, och inte minst svaren vilket är till stor användning när Willy medietränar. Och erfarenheten från frågandet är till stor nytta när Willy Silberstein arbetar som moderator.

Willy Silberstein är den erfarne journalisten som törs lova att alla som tränas blir bättre på ditt personliga medieframträdande.

Willy kan bokas som moderator och för medie- och presentationsträning.

Presentation

Willy Silberstein som moderator
Med mer än 30 år som journalist i bagaget har han stor erfarenhet av att ställa frågor, att få dem som frågas ut på en scen att svara begripligt så att publiken förstår. Willy försöker också göra ett event underhållande, det ska vara både roligt och lätt att förstå, först då är han nöjd. Och tempot ska vara så högt att ett samtal aldrig blir tråkigt.

Exempel på teman och rubriker

Medieträning med Willy Silberstein
Willy hjälper dig att bli bekväm vid intervjuer, du kommer att bli mer begriplig, att ge korta svar som fungerar i media och ibland att leverera de budskap du vill ska stå i tidningen nästa dag. Vid varje medieträning plockar Willy fram specialskrivna frågor som är relevanta för just ditt företag eller din organisation. Det ska vara frågor som mycket väl kan dyka upp i en riktig intervju.Han filmar varje intervju, kommer med feedback och så övar vi igen och igen. Willy törs lova att alla som medietränas av honom blir bättre.

Presentationsträning med Willy Silberstein
Så här svarade en chef när Willy presentationstränat hans medarbetare:
” Det gick riktigt bra… H gjorde en kanonpresentation, L också bra… O tog ett stort kliv framåt i sin presentation som var betydligt bättre än tidigare. Han var mycket komfortabel i situationen och lyssnade på frågor och kunde styra budskapet dit han ville”.

Referenser

”Willy! Vilken lysande succé! Det var helt outstanding, och det säger alla som var med i kväll. Jag är så glad att du åtog dig det här uppdraget – vi kunde inte ha et bättre proffs. Aldrig i mannaminne (säger de som är mycket äldre än jag) har en sån här debatt ägt rum i Vaxholm.”
Vaxholms kommun

”Jag har hört idel positiva kommentarer om de politiska duellerna som du ledde och flera deltagare har omnämnt det som årets höjdpunkt i programmet. Vi är väldigt nöjda med utfallet och din insats som moderator. Det har också känts väldigt smidigt att samarbeta med dig, vilket uppskattas.”
Kommunförundet Skåne

”En del människor hamnar uppenbarligen helt rätt i sitt yrkesliv. Det verkar du verkligen ha gjort. Jag vill än en gång tacka för en fantastisk förmiddag på medieträningen – det var yrkesprofessionalitet men kanske framförallt en mycket inbjudande personlighet du visade upp! Då sådana oväntade inslag i ens liv lyser upp måste jag ta tillfället i akt och ge feedback.”

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision