Expert på social hållbarhet, demokrati, klimat och näringslivsfrågor

Yasemin Arhan Modéer är en av södra Sveriges mest profilerade näringsdebattörer och föreläser gärna om mod, entreprenörskap, samt hur näringsliv och forskning tillsammans kan lösa globala utmaningar och skapa nya affärer på vägen.

Sedan snart 10 år tillbaka åtar sig Yasemin uppdrag som moderator, processledare och föreläsare. Hon har ett stort engagemang för samhällsfrågor, såväl lokalt som globalt, med huvudfokus på hållbarhet, demokrati och klimatfrågor.

Presentation

Yasemin Arhan Modéer modererar och faciliterar seminarier och workshops inom ett brett fält. Hennes huvudområden och expertis ligger inom social hållbarhet, demokrati, klimat och näringslivsfrågor. Oftast anlitas Yasemin när det handlar om komplexa sammanhang och samhällsutmaningar. Hon är van vid att jobba med olika typer av frågeställningar och uppdragsgivare, allt från privata organisationer till akademin, offentliga och idéburna verksamheter till internationella organisationer.

Yasemin uppskattas som moderator för sitt engagemang och lägger mycket tid på att förstå målet med eventet och sätta sig in i talarnas och panelisternas tänk och presentationer. På så sätt blir hennes frågor och moderering nyfiket på riktigt.

Yasemin Arhan Modéer kan också anlitas som talare och då med fokus på ämnen ledarskap, entreprenörskap och nya affärsmodeller. Hon talar framförallt utifrån egen erfarenhet inom dessa områden.

Yasemin har ett starkt engagemang att koppla samhällsbehov till kompetens inom akademin och brinner för hållbarhet och för att olika aktörer ska mötas och samverka för att lösa klimat- och hälsoproblem. Hon jobbar också nära MAX IV och ESS och bidrar till utvecklingen av Science Village genom The Loop. I motiveringen står det oatt hon kan bidra till att lyfta Lunds Tekniska Högskolas arbete med hållbarhet och klimatfrågor samt dialogen med industrin. Yasemin är företagsledare, Hedersdoktor vid Lunds Tekniska Högskola och styrelseordförande i Barnfonden.

Exempel på teman och rubriker

Tänk som en aktivist
Vill du lära dig att i varje läge se möjligheter att förändra, komma framåt och förbättra – i stort som smått.

Det är engagerande och inspirerande föreläsningen handlar om hur du som privatperson eller företag/organisation kan göra skillnad på riktigt genom att förändra ditt tankesätt.

Föreläsningen är en perfekt inspiration för dig som är ledare – men passar också dig som personligen känner att du vill göra mer för att skapa ett bättre samhälle och motverka orättvisor, men inte vet var eller hur du ska börja.
Tid: 30 minuter

Sälj inte – gör en kunden en tjänst
Så blir du en bättre säljare
Om vi inte förstår vilken tjänst vi kan göra en kund eller en partner, så kommer samarbetat framåt heller inte bli bra, trovärdigt eller långsiktigt. Många organisationer pratar ofta internt om att man måste sälja bättre – men missar det viktigaste: att träna medarbetarna i att lyssna, vara nyfiken och bry sig. Så hur gör man då för att nå längre?

Lär dig knepen för var men bäst lägger fokus när man bygger nya kund- eller partnerrelationer och hur du ska tänka för att kunna ta betalt för de tjänster du erbjuder.
Tid: 30 minuter

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg