TIMEOUT – 3 workshops som alla syftar till att frigöra tid

I många organisationer är TID den största bristvaran idag.

När chefer och medarbetare får frågan: – Vilken är din största utmaning, så är det mest återkommande svaret TID!

Tre workshops som tillsammans ger er organisation möjligheten att frigöra 17 minuter per mötestimme i hela organisationen. Det innebär en månads arbetstid per tjänsteperson och år. Betydligt mer för chefer. Dessa tre workshops hjälper er att förändra gamla arbetssätt till mer moderna arbetssätt för den tiden vi lever i.

Det är inte tiden i sig som är utmaningen, det är var vi fyller tiden med. Här spelar våra arbetssätt en stor roll. Därför har vi tagit fram tre workshops som syftar till att frigöra tid i organisationen.Workshop 1 – Skapa tydlighet i den interna kommunikationen

Workshopen tar första steget mot en syftesdriven kommunikations- och mötesstruktur. Detta skapar större engagemang och motivation hos alla medarbetare.

Workshop 2 – Skapa en medveten möteskultur
Planera och genomför tidseffektivt och effektfulla möten. Detta stödjer ledarskapet, medarbetarskapet och skapar starkare team.

Workshop 3 – Personlig effektivitet med Human Time Management
HTM handlar om hur vi fungerar mentalt när det gäller att prioritera och planera. Arbetssättet ger dig konkreta verktyg för att skapa en effektiv struktur och tidshantering i ditt arbete. HTM hjälper dig att skapa nya vanor på arbetet för att få ut det mesta möjliga av din tid.

Kontakta oss för förslag och offert!


Beräkna värdet på er besparing av tid

Obs att kalkylen ej mäter andra effekter, såsom bättre beslut, fler idéer m.m.

Tidsbesparing/anställd
Uppskattad tidsbesparing/anställd/år
timmar
Tidsbesparing/år
Totalt uppskattad tidsbesparing/år
timmar
Uppskattat värde/anställd
Per anställd/år, räknat på 42 arbetsveckor.
kr
Totalt uppskattat värde
Totalt uppskattat ekonomiskt värde/år
2 835 000 kr

Jag vill veta mer om TIMEOUT 3 workshops för att frigöra tid!

Kontakta mig

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision