Arbetsglädje uppstår inte av sig själv

Äkta engagemang, goda prestationer och effektivitet är förutsättningar för att stämningen ska bli riktigt god i ett arbetslag. Att öka stolthet och glädje i arbetet är viktigt. Du går lära dig hur man inför nya beteendenormer som kan kallas ”positiv stress”, samt metoder för att öka energi och engagemang i personalgrupper.

”Arbetsglädje uppstår inte av sig själv” är en blandning mellan underhållning, show och faktaspäckad presentation. Budskapet förmedlas med stor scennärvaro och många levande exempel på hur man omsätter kunskaperna i praktiken.

Bra stämning är en följd av hur väl arbetet utförs, inte tvärtom. Under seminariet/föreläsning får du lära dig hur en riktigt bra arbetsmiljö uppstår och fungerar, istället för att bara titta på problem, negativ stress och improduktivitet.

Den här föreläsningen vänder sig till hela arbetslag, både chefer och medarbetare.

Smakprov ur programmet;

 • Vad menar vi med att göra ett riktigt bra jobb?
 • Hur bra vill vi bli?
 • Vad menar vi med god stämning?
 • Hur kul vill vi ha?
 • Arbetsglädje är inte bara ett erbjudande utan ett åtagande – på alla nivåer i en organisation
 • Medarbetarskapet är lika viktigt som ledarskapet • Från halvdant till fantastiskt – visst kan jobbet bli ett lyft i livet
 • Positiv stress = tredimensionell framgångskultur
 • Entusiasm och bekvämlighet går inte ihop

Seminariet/föreläsningen ”Arbetsglädje” kan genomföras som en halvdags- eller heldagsövning på konferensanläggning eller i egna lokaler.

Kontakta oss på Skillspartner för förslag på ett skräddarsytt upplägg som passar din organisation och de utmaningar ni står inför!

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium