Varför digitala möten?

 • Nya möjligheter – Att genomföra evenemang digitalt öppnar upp för nya möjligheter med en rad fantastiska verktyg som tekniken har att erbjuda – som t.ex. chattfunktion, mentimeter och längre livslängd på aktiviteten genom att bjuda på visningar on demand efteråt.
 • Du kommer aldrig så nära en föreläsare – en närbild på en talare som tittar rakt in i kameran ger närvaro och fångar uppmärksamheten.
 • Styr fokus – färre distraktioner: I direktsända föreläsningar har föreläsaren har större kontroll över innehåll och fokus. Video, bilder och skärmdelning kan användas för att mångsidigt förmedla föreläsarens budskap.
 • Spara tid & Nå ut till fler: en webbsändning når smidigt ut till alla, oavsett ort och resmöjligheter. Det enda tittarna behöver är en dator eller telefon – de kommer enkelt åt sändningen via en länk.
 • Hög interaktivitet – ställ frågor när det passar dig! Oroa dig inte för att glömma den där frågan i väntan på att föreläsaren tar in frågor: Skicka frågan direkt till föreläsaren via plattformen och talaren tar upp frågan när det är dags.
 • Färre resor sparar pengar och tid, och är en riktig bonus för miljön.

Kontakta oss så hjälper vi dig med en lösning som passar för ert arrangemang!
 Stockholm 08-684 049 24 – Göteborg 031-130 700

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg