Varför digitala möten?

 • Nya möjligheter – Att genomföra evenemang digitalt öppnar upp för nya möjligheter med en rad fantastiska verktyg som tekniken har att erbjuda – som t.ex. chattfunktion, mentimeter och längre livslängd på aktiviteten genom att bjuda på visningar on demand efteråt.
 • Du kommer aldrig så nära en föreläsare – en närbild på en talare som tittar rakt in i kameran ger närvaro och fångar uppmärksamheten.
 • Styr fokus – färre distraktioner: I direktsända föreläsningar har föreläsaren har större kontroll över innehåll och fokus. Video, bilder och skärmdelning kan användas för att mångsidigt förmedla föreläsarens budskap.
 • Spara tid & Nå ut till fler: en webbsändning når smidigt ut till alla, oavsett ort och resmöjligheter. Det enda tittarna behöver är en dator eller telefon – de kommer enkelt åt sändningen via en länk.
 • Hög interaktivitet – ställ frågor när det passar dig! Oroa dig inte för att glömma den där frågan i väntan på att föreläsaren tar in frågor: Skicka frågan direkt till föreläsaren via plattformen och talaren tar upp frågan när det är dags.
 • Färre resor sparar pengar och tid, och är en riktig bonus för miljön.

Kontakta oss så hjälper vi dig med en lösning som passar för ert arrangemang!
 Stockholm 08-684 049 24 – Göteborg 031-130 700

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards