Vi stärker nu vårt team och söker

RÅDGIVARE OCH SÄLJARE
av Föreläsare, Experter och Inspiratörer

Som Rådgivare hos Skillspartner Talarbyrå & Utbildning hjälper du företag och organisationer att boka föreläsare, experter eller inspiratörer till föreläsningar, workshops och olika möten och event. Våra föreläsare hör till Sveriges främsta talare och många av dem är kändisar, artister, politiker, experter.

Du kommer att arbeta nära dina kunder för att förstå vad de har för behov, analysera och matcha deras behov mot rätt föreläsare, inspiratör eller moderator. Med vår erfarenhet och vårt stora nätverk tar du snabbt fram förslag som inspirerar, utvecklar och lyfter våra kunders olika aktiviteter och evenemang.


VI SÖKER DIG SOM

 • har tidigare säljerfarenhet, tjänsteförsäljning, och tycker om och förstår vikten av att bygga relationer med dina kunder
 • har arbetat med och tycker om att sälja på telefon, gärna business-to-business
 • kan arbeta självständigt under ansvar
 • är service-minded, nyfiken, fokuserad och tycker om att skapa nya kontakter
 • är målinriktad och vill leverera på topp
 • har en eftergymnasial utbildning, gärna från högskola/universitet
 • har minst 5 års arbetslivserfarenhet
 • som vill arbeta i team mot gemensamma mål och resultat

VI ERBJUDER

 • Ett stimulerande och roligt arbete med frihet under ansvar
 • Grundlön + provision utan tak
 • Möjlighet till egen utveckling

ÖVRIG INFO

Start: Under hösten 2023.
Omfattning: Hel- eller halvtid, tillsvidare
Placering: Sickla, Nacka. Även andra arbetsplatsplaceringar kan vara möjliga, men räkna då med att frekvent besöka vårt huvudkontor i Stockholm.
Sista ansökningsdag: Ansökningar tas emot löpande.


Om Skillspartner Talarbyrå & Utbildning
Skillspartner är precis vad vi heter – en partner som ger våra kunder kompetent rådgivning och total service. Från idé till seminarium, föreläsning, utbildning eller konsulting. Vi är en självklar partner för organisationer och företag när de planerar och genomför olika arrangemang såsom inspirationsföreläsningar, kick-offer, workshops, utbildningar, kundevent, galor, jubiléer, årsmöten, m.m., m.m.

Vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg och Österlen, och varit verksamma i 20 år.


Intresserad? Ansök idag! Vi kommer att boka tid för intervjuer fortlöpande!
Mejla en kort presentation och ditt CV till;

Katarina Nordlund, Mejl: katarina.nordlund@skillspartner.se

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg