VIP-INBJUDAN TILL DIG SOM ÄR CHEF ELLER BESLUTFATTARE

Dr Lena Lid Falkman om 3 x självledarskap

Välkommen till det livestreamade webinariet 3 x självledarskap. Detta webinarium vänder sig dig som är chef eller beslutsfattare.

Dag & tid: 8 december 2022, kl 12.00-12.40. (Föreläsning 30 minuter + kortare frågestund.)
Medverkande: Dr Lena Lid Falkman
Anmälan görs till: info@skillspartner.se

 • För att kunna anmäla dig måste du uppge ditt namn, din organisation, telefon & mobilnummer samt din befattning.
 • En länk till evenemanget kommer att skickas ut under vecka 47.

Webinariet är kostnadsfritt. Antalet deltagare är begränsat.

”Självledarskap” har blivit ett modeord. Arbetsuppgifter har blivit mer komplexa i de flesta yrken, och arbetslivet alltmer flexibelt. Komplexitet, flexibilitet, hållbarhet och värderingar ska lösas med detta ”självledarskap”, som vi förväntas ha, och kräver av andra. Men vad menar vi egentligen med begreppet? Och hur leder man egentligen sig själv på ett bra sätt – hur utvecklar du ett bra självledarskap och stöttar andra i deras?

Dr Lena Lid Falkman har djupdykt i egen och andras forskning om självledarskap, och menar att det finns tre typer av självledarskap:

 • Att leda sig själv rätt med en värdebaserad kompass
 • Att leda sig själv mot bra mål med rätt motivation
 • Att leda sig själv mot ett hållbart och strukturerat arbete och liv

Och att alla tre perspektiv är något vi behöver mer av i dagens samhälle, arbete och livspussel. De tre självledarskapsperspektiven är som en pall med tre ben, där alla behövs för att vi ska sitta stadigt i livet och arbetslivet.

Lena Lid Falkman är forskare vid Handelshögskolan i Stockholm, lektor i arbetsvetenskap vid Karlstad Universitet och en mycket populär föreläsare, känd för att blanda komplicerade teorier med sunt förnuft. Men mycket fakta och en gnutta humor och igenkänning får ni såväl information som inspiration i en föreläsning med Lena.

Läs mer om Lena Lid Falkman och hennes föreläsningar och workshops inom 3xSjälvledarskap här>>

Välkommen!

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards