Intresseanmälan

Amelia Adamo Välkänd publicist & flerfaldigt belönad journalist

Fotograf
Peter Knutson

Om att lyckas i sitt entreprenörskap och om att 70 är det nya 50

Amelia Adamo är en av landets mest välkända publicister och är flerfaldigt belönad journalist. Hon blivit känd för de tre damtidningar hon startat inom Bonnierkoncernen – Amelia, Tara och M-magasin.

Amelia föreläser om entreprenörsskap, kommunikation, modigt ledarskap, målgruppskunskap, kreativitet och hur marknaden kan ha glädje av rekordgenerationen.

Presentation

Amelia Adamo är en av landets mest välkända publicister och flerfaldigt belönad. Hon har skapat tre framgångsrika livsstilstidnigar för kvinnor Amelia, Tara och M Magasin, med den senare hittade hon en helt ny målgrupp, kvinnor 50+.

Amelia vill i sina föredrag entusiasmera, ge energi och lust att gå vidare samtidigt som hon lär ut sina erfarenheter där också användbara misstag finns med. Att stimulera deltagarna genom att föreläsa med kunskap och humor tycker hon är viktigt. När hon är klar ska deltagarna ha fått en mental goodybag med sig. Plus en stor dos livskunskap där hon också bjuder på sitt eget händelserika liv. Hennes invandrarbakgrund har varit en språngbräda och inte ett sänke. Amelia Adamos målinriktade ledarskap har, trots att det inte är ”by the book” varit lyckosam för både ägare och anställda, och skapat kreativa arbetsplatser med högt i tak och stora vinster.

Amelia skräddarsyr gärna sina uppdrag för att matcha våra kunders behov, förväntningar och framtida utmaningar.

Ring oss på Skillspartner så berättar vi mer om Amelia Adamo och hennes föreläsningar.

Exempel på teman och rubriker

 • De nya aktiva äldre – silver i håret, guld i plånboken, rost i knäna
 • Entreprenörskap – ”grit”, unikitet och rationalitet
 • Misstag nödvändigt för att lyckas
 • Vem behöver dig? Om rätt slags kommunikation
 • Inspiration & Energi

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision