Intresseanmälan

Ami Hemviken Expert på kommunikation

Om beteenden, påverkan, relationer och kommunikation

Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom beteende, påverkan, relationer och kommunikation. Hennes energi smittar av sig till alla hon möter och det i sin tur skapar resultat.

Ami arbetar med interaktivitet under sina föreläsningar och ser till att skapa kommunikation och energi i både små och stora grupper. Under åren som föreläsare och coach har hon hjälpt många företag och organisationer att få ut mer kraft och glädje från sina medarbetare.

Presentation

Medveten kommunikation är inte good to have – det är nyckeln till framgång. – Ami Hemviken. Foto: Emy Dahl

Ami Hemviken ger skräddarsydda föreläsningar inom alla sina kompetensområden: kommunikation, ledarskap, förändringsarbete, personligheter, arbetsglädje, coaching och feedback.

Med ett stort mått humor och massor av energi fångar hon sin publik som får uppleva glädjen i att våga mötas och utvecklas. Tack vare hennes år som högstadielärare och därefter fleråriga erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation kan hon på ett förtroendeingivande sätt kan ta sig an och förstå målgrupper från såväl privat- som offentlig sektor.

Ami Hemviken menar att kunskaper i och praktiserande av medveten kommunikation är inte ”good to have” – det är själva nyckeln till framgång. Såväl på jobbet som privat.

Ami Hemviken som konferencier och moderator
Med sin skärpa och humor är Ami en mycket uppskattad moderator och konferencier. Hon sätter sig väl in i det aktuella ämnet och är alltid så pass påläst och kunnig att hon i rätt ögonblick kan släppa manus och nyttja sin spontanitet. Ami Hemviken har erfarenheten, nyfikenheten, kunskapen och energin som behövs för att skapa ett unikt möte på scenen.

Exempel på teman och rubriker

Kul på jobbet
En upplyftande och rolig föreläsning om humor, relation och kommunikation.

Jämställdhet på arbetsplatsen – det är inte tanken som räknas
En engagerande föreläsning om jämställdhetens vinst och hur du når dem.

Förändringsledning – hur skapas nya, varaktiga beteenden
En intressant föreläsning om beteendeförändringar på individ- och gruppnivå.

Övertygande kommunikation – det är inte tanken som räknas
En inspirerande föreläsning med många användbara verktyg.

Övertyga istället för att övertala – retorikens grunder
En lustfylld föreläsning om hur du strukturerar ett budskap som når fram

Referenser

Mycket bra och inspirerande föreläsning som redan fått effekt och skapat reflektion – det märks på de medarbetarsamtal jag har just nu! Jag vill definitivt att Ami kommer hit igen.
Chef, SKL Kommentus AB

Vi har anlitat Ami Hemviken ett antal gånger både som kursledare i kommunikation och som föreläsare för större grupper. I vår organisation har Amis sätt att identifiera behov och genomföra motiverande och engagerande kurser gjort stor skillnad. Hennes kunskaper i kommunikation är utmärkta, men det är framförallt hennes sätt att framföra och exemplifiera kunskaperna som entusiasmerar. Ami kan få även den mest teknik-fokuserade ingenjören att vilja prova, utmana sig själv till bättre kommunikation. Hon är värd varje positivt ord i ordboken.
Sektionschef, Ericsson

Du fick oerhört positiv feedback, för ditt sätt att fånga publiken, din humor och framför allt hur du lyckades knyta ihop allting och med roliga exempel belysa alla de poänger vi önskade. Din improvisation med avdelningschefen var helt lysande.
Chef, HULTAFORS GROUP AB

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision