Intresseanmälan

Ami Hemviken Expert på kommunikation

Söker du glädje, motivation och mer effektivitet?

Ami Hemviken är en av Sveriges främsta och mest anlitade föreläsare inom medarbetarskap, kommunikation och ledarskap. Hon förändrar och utvecklar beteenden genom att föreläsa på ett energifyllt, roligt och fångande sätt. De hon möter blir engagerade och uppnår tydliga resultat.

Ami åtar sig även uppdrag som moderator, konferencier och coach.

Alla hennes uppdrag är anpassade utifrån kundens värdegrund, situation och framtidsvision, vilket har stor effekt på resultatet!

Presentation

Ami Hemviken ger skräddarsydda föreläsningar inom alla sina kompetensområden: kommunikation, ledarskap, förändringsarbete, personligheter, arbetsglädje, coaching och feedback.

Med ett stort mått humor och massor av energi fångar hon sin publik som får uppleva glädjen i att våga mötas och utvecklas. Tack vare hennes år som högstadielärare och därefter fleråriga erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation kan hon på ett förtroendeingivande sätt kan ta sig an och förstå målgrupper från såväl privat- som offentlig sektor.

Kunskaper i och praktiserande av medveten kommunikation är inte ”good to have” – det är själva nyckeln till framgång. Såväl på jobbet som privat.
– Ami Hemviken

Ami Hemviken som konferencier och moderator
Med sin skärpa och humor är Ami en mycket uppskattad moderator och konferencier. Hon sätter sig väl in i det aktuella ämnet och är alltid påläst och kunnig så att hon i rätt ögonblick kan släppa manus och nyttja sin spontanitet.

Ami har förmågan att lyfta fram deltagarna och skapa rätt atmosfär som ger givande diskussioner och nya lösningar. Med värme och humor ger hon så väl diskussionen, deltagarna och åhörarna en magisk energi.

Som moderator är hon alltid seriös, men för den sakens skull långt ifrån allvarlig. Humor är en viktig ingrediens för att skapa ett än mer seriöst sammanhang, där budskapen når åhöraren och där fingrandet på telefonen inte blir fokus.

Ami har erfarenheten, nyfikenheten, kunskapen och energin som behövs för att skapa ett unikt möte på scenen.

Exempel på teman och rubriker

Team och tillit
Vägen till utveckling, framgång och kreativitet går via grupper som upplever en hög grad av tillit. Ami Hemviken delar med sig av forskningen inom ämnet, på ett inspirerande och träffade sätt. Hon ger ledare och andra medarbetare förståelse för hur viktigt det är att skapa – och återskapa – tillit.

Som vanligt, när Ami föreläser, betonar hon att det INTE är tanken som räknas, utan starka team och upplevelse av tillit är något människor gör. Ami visar hur det kan göras, med enkla och små verktyg – som ger stor effekt. Få större kraft ur ditt team, låt deltagarna bli sina bästa versioner av sig själva genom en ökad upplevelse av tillit.

Förändringsledning – hur skapas nya, varaktiga beteenden
En intressant föreläsning om beteendeförändringar på individ- och gruppnivå. När du vill skapa förändringar som är varaktiga och faktiskt fungerar behöver du veta hur människor reagerar på något nytt och okänt. Exempel, övningar och handfasta tips ger insikter och verktyg att ta med hem.

Övertygande kommunikation – det är inte tanken som räknas
En inspirerande föreläsning med många användbara verktyg. Bli medveten om hur svårt det är att påverka människors beteenden och hur avgörande en medveten och övertygande kommunikation är i dessa sammanhang. Här får du många aha-upplevelser, skratt och inspiration, men också konkreta tips, råd och verktyg.

Övertyga istället för att övertala – retorikens grunder
En lustfylld föreläsning om hur du strukturerar ett budskap som når fram. Lär dig övertyga istället för att övertala genom att utgå ifrån den du har framför dig. Lär dig argumentera för din ståndpunkt, vara tydlig, skapa känslor och göra avtryck.

Kul på jobbet – hur och varför?
En upplyftande och rolig föreläsning om humor, relation och kommunikation. Forskning visar att stressen minskar om du har kul på jobbet, att du presterar bättre om du är glad och att du får fler att lyssna och komma ihåg det du säger om du är en rolig talare. Ami ger dig nycklarna, verktygen och tipsen för att du ska kunna omsätta detta i praktiken så att du kan känna mer kraft och energi på jobbet.

Jämställdhet på arbetsplatsen – det är inte tanken som räknas
En engagerande föreläsning om jämställdhetens vinst och hur du når dem. Jämställda arbetsplatser skapar större arbetsglädje och ger bättre resultat. Men hur når vi dit? Och vad är vårt ansvar som arbetsgivare, chefer eller kollegor? Med stort engagemang, djup kunskap och mycket skratt får Ami dig att öppna ögonen – både för hur verkligheten ser ut men också för hur du kan förändra den.

 

Referenser

Mycket bra och inspirerande föreläsning som redan fått effekt och skapat reflektion – det märks på de medarbetarsamtal jag har just nu! Jag vill definitivt att Ami kommer hit igen.
Chef, SKL Kommentus AB

Vi har anlitat Ami Hemviken ett antal gånger både som kursledare i kommunikation och som föreläsare för större grupper. I vår organisation har Amis sätt att identifiera behov och genomföra motiverande och engagerande kurser gjort stor skillnad. Hennes kunskaper i kommunikation är utmärkta, men det är framförallt hennes sätt att framföra och exemplifiera kunskaperna som entusiasmerar. Ami kan få även den mest teknik-fokuserade ingenjören att vilja prova, utmana sig själv till bättre kommunikation. Hon är värd varje positivt ord i ordboken.
Sektionschef, Ericsson

Du fick oerhört positiv feedback, för ditt sätt att fånga publiken, din humor och framför allt hur du lyckades knyta ihop allting och med roliga exempel belysa alla de poänger vi önskade. Din improvisation med avdelningschefen var helt lysande.
Chef, HULTAFORS GROUP AB

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg