Dämpa din oro och inre stress - verktyg och metoder för hållbara människor

Det är inte antalet uppgifter som skapar stress.
Det är inte vad du tänker utan hur du tänker.
Bli medveten om dina tankeprocesser med hjälp av aktuell forskning om hjärnan!
Därmed kan du själv styra om du blir stressad!

Presentation

Vill ni…

 • Få praktiska och konkreta verktyg för att dämpa medarbetarnas oro och inre stress?
 • Hjälpa er medarbetare att förstå hur deras hjärnor reagerar på sina tankar?
 • Må lite bättre helt enkelt?

Vi talar mycket om hållbarhet, och oftast går tankarna till vår yttre miljö. Men minst lika viktigt är att aktivt arbeta för att även få hållbara människor.

Idag upplever många att tiden är en bristvara när det gäller att få ihop både arbetsliv och privatliv. Trenden är tydlig – allt fler mår sämre i vårt samhälle och det kan konstateras att nästan 40 000 invånare i Sverige är sjukskrivna på grund av stress  – varje dag. Oroväckande är också att den grupp som ökar bland sjukskrivna har fått diagnosen psykosociala sjukdomar, och huvuddelen av dem är orsakade av stress.

Anders Hedin är Ph.D. och Docent och började sin bana som cancerforskare. Anders var, efter forskarbanan, linjechef i stora och mindre organisationer i 18 år. Han har därefter jobbat som internationell konsult och föreläsare i drygt 15 år och skrivit 9 böcker. Nu senast har han skrivit boken boken ”Vaccin mot stress – 4 sprutor” (2022) tillsammans med Caroline Zäll.

Anders specialistområden är: Nya metoder att dämpa stress, Kommunikationsträning för ledare, Aktivt förändringsarbete. Anders föreläser och utbildar evidensbaserat och har med sin bakgrund en mycket trovärdig framtoning.

Exempel på teman och rubriker

Ledarskap/chefsskap och 4 verktyg för att lindra den inre stressen
Som chef har du arbetsmiljöansvar för dina medarbetare. Helt nya sätt att dämpa oro och stress har blivit tillgängliga de senaste åren och det är därför extra viktigt att du känner till dessa.

Du kan naturligtvis applicera de nya insikterna i din egen stressade vardag och agera lugnare i tuffa eller stressade situationer. Under föreläsningen belyser vi skillnaden mellan yttre stress och inre stress.

Denna interaktiva föreläsning bygger på evidensbaserad forskning kring inre stress. Med hjälp av kunskaper om hur vår hjärna hanterar oro och ältande kan vi dämpa dessa innan de biter sig fast och blir destruktiva, hämmar oss. Med hjälp av 4 verktyg får du lära dig att göra din stress lindrigare och kunna agera konstruktivt i stressade situationer. Kunskaper viktiga för både dig och dina medarbetare.

Föreläsningar, workshops eller utbildningar bygg på den senaste hjärnforskningen.

För vem? Chefer, ledare och beslutsfattare. Föreläsningen kan även anpassas för alla medarbetare inom en organisation.

Omfattning & Upplägg: 1 timme – 1/2-dags workshop eller heldagsutbildning.


Vaccin mot stress – 4 sprutor
I föreläsningen varvar Anders kunskap om hjärnan och stress med egna exempel från sin vardag. Du lär dig kämpa din inre oro och bli tryggare i stressande situationer. Du får med dig fyra konkreta verktyg för att hantera stress i praktiken.

Anders Hedins sätt att föreläsa är mycket förtroendeingivande och all information utgår från evidensbaserad forskning. Den senaste tidens hjärnforskning har givit oss verktyg att hantera inre stress när yttre omständigheter påverkar oss med orostankar.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg