Ledarskap, teamutveckling och värderingar

Anders Hedin arbetar med utveckling av individer, grupper och organisationer och har lång erfarenhet av operativt ledarskap. Han har ett brinnande intresse för hur vi kan utveckla människor som trivs och skapar resultat. Anders får oss att känna glädje och se möjligheter mitt i vardagen.

Han är synnerligen uppskattad som föreläsare och utbildare då han med sin enorma erfarenhet av eget ledarskap och konkreta och lättsamma förhållningssätt får förtroende och får med sig gruppen på en gång. Anders är även verksam i internationellt och föreläser regelbundet i USA, Europa och Asien.

Presentation

Anders Hedin har en spännande bakgrund som både cancerforskare, linjechef och författare. Idag är Anders ledar- och medarbetarutvecklaren som alla vill ha, med sin gedigna akademiska kunskap och långa chefserfarenhet är Anders svår att slå.

Anders är alltid noga med att förankra syfte och målsättning tillsammans med dig som kund. Han arbetar efter principen att först förstå för att sedan göra sig förstådd. Hans föreläsningar bygger på tre nyckelord: Förändringar – Trivsel – Resultat.

Förändringar är en naturlig del av vår vardag. Förändringar kan få oss att känna hopplöshet och besvikelse, eller få oss att se möjligheter och nya lösningar. Anders Hedin tar i sin föreläsning upp vad det innebär att leva i ständig förändring. Han visar hur företaget kan agera för att behålla trivsel, arbetsglädje och prestationsförmåga trots att ”kartan ritas om” kontinuerligt.

Han blandar teorier, personliga erfarenheter och övningar där deltagarna får uppleva att man faktiskt kan lösa det ”omöjliga”.

Anders har publicerat flera böcker och cd-skivor inom området ledarskap, förändring och kommunikation.

Exempel på teman och rubriker

 • Ledarskap
 • Teambuildning & Teamutveckling
 • Kommunikation
 • Värderingar
 • Förändring & Förändringsledarskap
 • Förändringar – Trivsel – Resultat
 • Motivation i förändring
 • Agilt ledarskap
 • Individorienterat ledarskap
 • Presentationsteknik

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision