Lär dig älska förändring

Anders Hedin har ett brett register som föreläsare, författare och konsult. Han är Ph.D. och Docent och började sin bana som cancerforskare. Anders var, efter forskarbanan, linjechef i stora och mindre organisationer i 18 år, med globalt ansvar i 4 år. Han har därefter jobbat som internationell konsult och föreläsare i drygt 15 år och har skrivit 9 böcker. Därmed har han en solid plattform av kunskap och erfarenhet.

Anders specialistområden är: Nya metoder att dämpa stress, Kommunikationsträning för ledare, Aktivt förändringsarbete. Anders föreläser evidensbaserat och har ett mycket interaktivt sätt som skapar kontakt med auditoriet.

Han är synnerligen uppskattad som föreläsare och utbildare då han med sin enorma erfarenhet av eget ledarskap och konkreta och lättsamma förhållningssätt får förtroende och får med sig gruppen på en gång. Anders är även verksam i internationellt och föreläser regelbundet i USA, Europa och Asien.

Presentation

Förändringar är en naturlig del av vår vardag. Förändringar kan få oss att känna hopplöshet och besvikelse, eller få oss att se möjligheter och nya lösningar. Anders Hedin tar i sin föreläsning upp vad det innebär att leva i ständig förändring. Han visar hur företaget kan agera för att behålla trivsel, arbetsglädje och prestationsförmåga trots att ”kartan ritas om” kontinuerligt.

Han blandar teorier, personliga erfarenheter och övningar där deltagarna får uppleva att man faktiskt kan lösa det ”omöjliga”.

Anders Hedin arbetar med utveckling av individer, grupper och organisationer och har lång erfarenhet av operativt ledarskap. Han har ett brinnande intresse för hur vi kan utveckla människor som trivs och skapar resultat. Anders får oss att känna glädje och se möjligheter mitt i vardagen. Han använder egna berättelser från verkligheten och har med sin bakgrund en mycket trovärdig framtoning.

Anders är alltid noga med att förankra syfte och målsättning tillsammans med dig som kund. Han arbetar efter principen att först förstå för att sedan göra sig förstådd.

Exempel på teman och rubriker

 • Ledarskap
 • Teambuildning & Teamutveckling
 • Kommunikation
 • Värderingar
 • Förändring & Förändringsledarskap
 • Förändringar – Trivsel – Resultat
 • Motivation i förändring
 • Agilt ledarskap
 • Individorienterat ledarskap
 • Presentationsteknik
FÖRELÄSNING: Kommunikation för specialister – Hur du som chef når fram och blir tydligare
 Alla chefer och ledare vinner på att träna på att kommunicera. Speciellt viktigt blir detta när vi kommunicerar med specialister såsom till exempel läkare, ingenjörer, IT specialister, jurister,  forskare generellt med flera, vi kan kalla dem ”nördar”. Specialister är ofta bra på sina egna kompetensområden men inte lika bra på att anpassa sig till andras arbete. Att få andra att lyssna, framföra något skriftligt eller muntligt så att andra blir intresserade kräver träning. Under föreläsningen går vi igenom kommunikationens nycklar i formen av 8 konkreta och praktiskt användbara tips. Du får en konkret checklista för tydlig kommunikation som du kan använda både som verktyg vid förberedelse och som verktyg vid genomförande.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision