Ledarskap, teamutveckling och värderingar

Anders Hedin arbetar med utveckling av individer, grupper och organisationer och har lång erfarenhet av operativt ledarskap. Han har ett brinnande intresse för hur vi kan utveckla människor som trivs och skapar resultat. Anders får oss att känna glädje och se möjligheter mitt i vardagen.

Han är synnerligen uppskattad som föreläsare och utbildare då han med sin enorma erfarenhet av eget ledarskap och konkreta och lättsamma förhållningssätt får förtroende och får med sig gruppen på en gång. Anders är även verksam i internationellt och föreläser regelbundet i USA, Europa och Asien.

Presentation

Anders Hedin har en spännande bakgrund som både cancerforskare, linjechef och författare. Idag är Anders ledar- och medarbetarutvecklaren som alla vill ha, med sin gedigna akademiska kunskap och långa chefserfarenhet är Anders svår att slå.

Anders är alltid noga med att förankra syfte och målsättning tillsammans med dig som kund. Han arbetar efter principen att först förstå för att sedan göra sig förstådd. Hans föreläsningar bygger på tre nyckelord: Förändringar – Trivsel – Resultat.

Förändringar är en naturlig del av vår vardag. Förändringar kan få oss att känna hopplöshet och besvikelse, eller få oss att se möjligheter och nya lösningar. Anders Hedin tar i sin föreläsning upp vad det innebär att leva i ständig förändring. Han visar hur företaget kan agera för att behålla trivsel, arbetsglädje och prestationsförmåga trots att ”kartan ritas om” kontinuerligt.

Han blandar teorier, personliga erfarenheter och övningar där deltagarna får uppleva att man faktiskt kan lösa det ”omöjliga”.

Anders har publicerat flera böcker och cd-skivor inom området ledarskap, förändring och kommunikation.

Exempel på teman och rubriker

 • Ledarskap
 • Teambuildning & Teamutveckling
 • Kommunikation
 • Värderingar
 • Förändring & Förändringsledarskap
 • Förändringar – Trivsel – Resultat
 • Motivation i förändring
 • Agilt ledarskap
 • Individorienterat ledarskap
 • Presentationsteknik

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun