Från idé till succé - en motivationsföreläsning

Andreas Carlsson är en ”self made” framgångssaga, både inom musikens värld och som entreprenör. Han har alltid samlat på spännande upplevelser och brinner för att inspirera andra människor. Han tar med sin publik på en inspirerande och spännande resa med ledord som drivkraft, motivation, lycka och nytänk.

Andreas har skrivit flera världshits och samarbetat och med några av världens största artister. Han har även parallellt skrivit tre böcker, där bästsäljaren ”Live to win” sålde i ca 100 000 exemplar. Han har även tagit fram två klädkollektioner, drivit förlag och driver nu också en internatskola med inriktning på musik och produktion.

Presentation

Föreläsningen ”Från idé till succé” bygger på Andreas Carlssons egna erfarenheter om hur du skapar ditt varumärke, paketerar och pitchar din idé och dig själv på ett framgångsrikt sätt. Han älskar att inspirera och på många sätt går hans erfarenheter från musiken värld går att applicera även i arbetslivet. Till exempel ska en poplåt förenkla ett budskap på tre minuter. Det kan du dra nytta av oavsett om du jobbar med reklam eller ska presentera en företagsidé. Han pratar även om det personliga varumärket och vikten av hur man förhåller sig till det.

En motivationsföreläsning där byggklossarna är handlingskraftighet, ambition, varumärkesbyggnad, entreprenörskap, marknadsföring, nätverkande, paketering och pitch motivationsföreläsning som handlar om ambition och tron på att lyckas.

I föreläsningen delar han även med sig av sina egna livshistorier och tankar runt livet som skulle kunna beskrivas som “extra allt”.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium