Intresseanmälan

Angelica Frithiof Expert psykologi, medicinsk etik och samtalmetodik

Har nyckeln till bra bemötande, kommunikation och ledarskap

Angelica Frithiof erbjuder engagerande och inspirerande utbildningar och föreläsningar inom bemötande, etik och kommunikation. Med substans, fakta och engagemang framför hon sina föreläsningar och utbildningar så att deltagarna går därifrån med konkreta verktyg att applicera i sina liv.

Exempel på några av Angelicas vanligaste ämnesområden är bemötande, kommunikation, ledarskap, drivkrafter och motivation. Angelica har i drygt 20 år arbetat med att utbilda och inspirera människor till att förbättra sina möten och bemötande med andra.

Är ni intresserade av att en lärande och inspirerande föreläsning med Angelica Frithiof som leder till verktyg som kan användas i praktiken. Kontakta hos på Skillspartner så berättar vi mer om upplägg och svarar på eventuella frågor och funderingar.

Presentation

Angelica Frithiofs ambition är att vi ska vara mer nyfika och kärleksfulla mot varandra

Angelica är en engagerande eldsjäl som med mycket humor sprider sitt budskap och delar med sig av sina kunskaper om hur vi skall bemöta varandra på ett mer närvarande och respektfullt sätt. Med underlag från vad den senaste forskningen inom mänsklig psykologi och samtalsmetodik säger går hon detaljerat in på vad som sker i olika möten med andra människor. Genom att skapa förståelse för de bakomliggande mekanismerna som är grunden för människans motivation och drivkrafter hjälper hon att utveckla strategier för att bli ännu bättre i sina möten med andra. Målet för Angelica Frithiof är att med humor, provokationer och mycket värme få människor till att leva mer autentiskt, nyfiket och närvarande.

Angelica är utbildad inom psykologi, medicinsk etik och samtalsmetodik. Hon har dessutom en lång erfarenhet att hjälpa alla typer av organisationer inom detta område.

Bakgrund
Angelica Frithiof har bred erfarenhet såväl som föreläsare, moderator, processledare och handledare. Hon genomför allt från föreläsningar, halv- och heldagsseminarier till flerdagarskurser. De olika uppdragen skräddarsys efter uppdragsgivarens önskemål.

Angelica åtar sig dessutom handledningsuppdrag och utgår då från personalens uppkomna situationer. Men har alltid ambitionen att dela med sig av kunskap, konkret kompetens och verktyg vad gäller samtal, bemötande, etik och värdegrund i praktiken. Detta för att utveckla personalen i sin tur utvecklar hela verksamheterna där de verkar. Angelica jobba mycket för ett reflekterande förhållningssätt och hoppas därmed bibehålla och skapa nyfikenhet hos deltagarna i deras dagliga arbete.

Angelica Frithiof sitter bland annat i styrelsen för Samhall (statligt samhällsnyttigt bolag med ca 23 000 anställda) där hon bidrar med kompetens inom framförallt Social hållbarhet.

 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB