Intresseanmälan

Annika Sjöö Kostrådgivare, idrottslärare, träningsinstruktör & författare

Har knepen för träning och motivation som leder till ett hälsosammare liv

Hälsoinspiratören Annika Sjöö blev känd som den energiska vinnarskallen som vann svenska folkets hjärtan genom TV-programmet Let´s Dance. Med hennes bakgrund inom kost och idrott inspirerar och motiverar hon än att leva ett hälsosammare liv. Annika Sjöö inspirerar inom träning, kost och hälsa!

Annika är utbildad idrottslärare, kostrådgivare samt gruppträningsinstruktör i flertalet olika träningsformer. Hon har vigt sitt liv åt det som hon brinner för mest – kost, träning och motivation. Och det var Annika som fick den stora äran att lära kronprinsessa Victoria och prins Daniel deras bröllopsvals.

Presentation

I sina föreläsningar och workshops ger Annika Sjöö tips och inspirerar till hur du hittar motivation till att träna och äta en mer hälsosam kost. Allt behöver inte vara svart eller vitt.

Annika är även författare till flertalet träningsböcker och kokböcker, varav den senaste heter MATIVATION.

Intresserad av en inspirerande och lärorik föreläsning med Annika Sjöö. Kontakta oss på Skillspartner så hjälper vi till och svarar på eventuella frågor och funderingar.

Exempel på teman och rubriker

Träning och motivation!
I denna energifyllda föreläsning talar Annika Sjöö om varför vi ska träna, vilka positiva effekter fysisk aktivitet medför och hur vi kan effektivisera vår träning och skapa utrymme för träningen i vår vardag. Vi behöver inte alltid avsätta massor av tid till träning om man gör det på rätt sätt!

Träning och motivation är föreläsningen för dig som vill ha ny motivation och pepp till träning samt få smarta tips på hur du gör detta till en god vana. Du kommer lämna Annika Sjöös föreläsning med nyvunnen motivation och inspiration om hur man kan göra hälsosammare val i ens vardag.

Kost, träning & motivation
Kost, träning och motivation är en annan av Annikas Sjöös insipprande föreläsningar. Här talar Annika om vikten av motion, varför vi ska träna och hur du kan träna effektivt och skapa utrymme för träning i din vardag.

Du får även ta del av Annikas personliga erfarenheter om hur hon själv uppnådde bättre hälsa och blev av med sina magproblem med hjälp av en hälsosammare kost. Annika tar också upp ämnet Motivation och ger sina bästa motivationstips”.

Tanka rätt – naturlig mat för hälsa och form
I den här föreläsningen talar Annika om vikten av att äta ”ren” och naturlig mat. Du får ta del av Annikas personliga erfarenheter om hur hon själv uppnådde bättre hälsa och blev av med sina magproblem med hjälp förändring av sin kost. Annika pratar också om hur kosten påverkar vår hälsa och ger dig konkreta tips på hur du kan tänka.

Referenser

Vi är mycket nöjda med Annikas föreläsningar. Hon var en ”energiboost” för både personal och elever!
Fordalaskolan, Lycksele

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards