Intresseanmälan

Björn A Ling

Fotograf
Erik Nygren

Flexibel, rolig och en trygg följeslagare

Björn A Ling = WOW! Succé!! Supertrevlig. Jätterolig. Björn A Lings flexibilitet och öppna personlighet gör honom till en trygg följeslagare, som aldrig lämnar beställaren i sticket.

Björn kan bokas som konferencier, moderator, föreläsare, artist och komiker.

Presentation

Redan under skoltiden började Björn A Ling uppträda offentligt, då som trubadur. Efter gymnasiet gick han en Innovatörsutbildning på universitetet i Karlstad och erbjöds fast jobb på ett grossistföretag. Istället tackade han nej för att i stället satsa på sin artist-/skådespelarkarriär. Och på den vägen är det…

Björn A Ling är medlem i showbandet The Starboys, och har via stora roller i Ulf Malmros filmer Smala Sussie (2003), Bröllopsfotografen (2009) och Mammas Pojkar (2012) etablerat sig som skådespelare för den svenska publiken.

Just nu är Björn A Ling tillsamans med Johan Östling aktuell i föreställningen ”Värmländsk Voodoo”. Björn och Johan har också synts i föreställningen ”Fegis”.

Exempel på teman och rubriker

Ditt liv är på film, du spelar huvudrollen
Föredraget handlar om vikten av närvaro i arbetet och vardagen. Björn tipsar om redskap som man kan använda för att nå en större närvaro. Underrubriker är förberedelser, att vara sig själv och improvisera. Vikten av ett gott bemötande får också stor plats. Björns egen rubrik på föreläsningen är ”föreläsningsunderhållning”, då mycket skratt och humor genomsyrar framträdandet. Björn brukar också ha med sig gitarren och sjunga någon låt för att ge ytterligare dimension åt budskapet. Föreläsningen bygger på egna erfarenheter som scenartist, skådespelare, programledare och pappa. Men självklart underbyggs slutsatserna av fakta/aspekter från vetenskap och filosofi.

Mod + Prestige = 0 – Ganska enkel matematik
Denna föreläsning handlar om att våga för att nå resultat. Tyngdpunkten ligger på hur man kan gå utanför ”de konventionella ramarna” i vårt samhälle. Hur skall man tänka för att våga göra saker utan att låta prestige och stolthet stå i vägen.

Referenser

Björn = WOW! Succé! Super trevlig. Jätterolig i 1.5 timme. Alla nöjda och vi fick höga betyg om honom i vår utvärdering.
Tunstall

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision