Fotograf
Erik Nygren

Flexibel, rolig och en trygg följeslagare

Björn A Ling = WOW! Succé!! Supertrevlig. Jätterolig. Björn A LIngs flexibilitet och öppna personlighet gör honom till en trygg följeslagare, som aldrig lämnar beställaren i sticket.

Björn A Ling kan bokas som konferencier, moderator, föreläsare, artist och komiker.

Presentation

Redan under skoltiden började Björn A Ling uppträda offentligt, då som trubadur. Efter gymnasiet gick han en Innovatörsutbildning på universitetet i Karlstad och erbjöds fast jobb på ett grossistföretag. Istället tackade han nej för att i stället satsa på sin artist-/skådespelarkarriär. Och på den vägen är det…

Björn A Ling är medlem i showbandet The Starboys, och har via stora roller i Ulf Malmros filmer Smala Sussie (2003), Bröllopsfotografen (2009) och Mammas Pojkar (2012) etablerat sig som skådespelare för den svenska publiken.

Just nu är Björn A Ling aktuell i föreställningen ”Fegis” där han uppträder tillsammans med Johan Östling.

Exempel på teman och rubriker

Ditt liv är på film, du spelar huvudrollen
Föredraget handlar om vikten av närvaro i arbetet och vardagen. Björn tipsar om redskap som man kan använda för att nå en större närvaro. Underrubriker är förberedelser, att vara sig själv och improvisera. Vikten av ett gott bemötande får också stor plats. Björns egen rubrik på föreläsningen är ”föreläsningsunderhållning”, då mycket skratt och humor genomsyrar framträdandet. Björn brukar också ha med sig gitarren och sjunga någon låt för att ge ytterligare dimension åt budskapet. Föreläsningen bygger på egna erfarenheter som scenartist, skådespelare, programledare och pappa. Men självklart underbyggs slutsatserna av fakta/aspekter från vetenskap och filosofi.

Mod + Prestige = 0 – Ganska enkel matematik
Denna föreläsning handlar om att våga för att nå resultat. Tyngdpunkten ligger på hur man kan gå utanför ”de konventionella ramarna” i vårt samhälle. Hur skall man tänka för att våga göra saker utan att låta prestige och stolthet stå i vägen.

Referenser

Björn = WOW! Succé! Super trevlig. Jätterolig i 1.5 timme. Alla nöjda och vi fick höga betyg om honom i vår utvärdering.
Tunstall

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

" Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

Maria Dahl, Partille kommun

"Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB