Informations- och cybersäkerhet med fokus på den mänskliga faktorn

Carolina Angelis arbetade nästan 20 år inom den svenska underrättelsetjänsten, först på FRA och därefter vid MUST. Idag är hon säkerhetsrådgivare och hjälper såväl företag som statliga verksamheter att utvecklas inom informationssäkerhet, cybersäkerhet samt hur man motverkar spionage.

Hennes bakgrund ger henne en unik inblick i hur de underrättelsehoten som riktas mot Sverige faktiskt ser ut. Och hur vi, både som privatpersoner och som företag, kan arbeta aktivt för att skydda oss mot dessa hot.

Presentation

Carolina Angelis vill bidra till att öka kunskapen i hur vi som land kan bli mindre sårbara och är en mycket uppskattad föreläsare och utbildare inom sina ämnesområden. Carolina anlitas även som kommentator för Sveriges Radio, TV och tidningar i frågor gällande informationsinhämtning av främmande makt, samt har författat två utgivna spionromaner om underrättelseofficeren Jackie Philipsson: ”Tunn is” och ”Dominoeffekten”.

Carolinas föreläsningar handlar bland annat om informations- och cybersäkerhet med fokus på den mänskliga faktorn. Hon berättar om spionage i modern tid; hotbilderna, vilka hotaktörerna är, vilka metoder man använder och vilken roll sociala medier och annan nätnärvaro spelar i sammanhanget.

Att välja Carolina Angelis för en föreläsning eller en workshop innebär att ni säkerställer att er organisation inte bara är förberett för att hantera dagens hot utan också rustat för att proaktivt möta morgondagens utmaningar. Carolinas unika förmåga att göra komplexa säkerhetsproblem begripliga och hennes praktiska tillvägagångssätt gör henne till en idealisk talare för alla typer av organisationer som vill säkra sin framtid i den digitala eran.

Exempel på teman och rubriker

Stärk er organisations cybersäkerhet
Står er organisation inför utmaningen att skydda sig mot cyberhot och informationsläckor? Carolina Angelis föreläsningar erbjuder lösningar genom att rikta fokus på kritiska aspekter:

 • Carolina understryker människans roll i cybersäkerheten och delar strategier för att stärka detta led i ert försvar.
 • Hon ger insikter om spionage i modern tid, identifierar vilka hotaktörerna är, och vilka metoder de använder.
 • Carolina utforskar hur sociala medier och digital närvaro kan utgöra risker och hur ni kan skydda er.

Att boka en föreläsning med Carolina Angelis ger ert team inte bara värdefulla insikter utan även praktiska verktyg för att effektivt hantera och förhindra cyberhot.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg