Intresseanmälan

Christina Nilsson

Moderator och konferencier med fokus

Christina Nilsson är en uppskattad livsstilsinspiratör och anlitas som föreläsare, kursledare, konferencier och moderator. Som rutinerad programledare/producent, för bland annat TV4 Skåne och Malmö TV, leder hon allt från tuffa debatter till glammiga galor. Christina arrangerar tillsammans med Sturebadet det återkommande eventet Holistisk häls & själslig skönhet.

Christina tar uppdrag som moderator, konferencier och föreläsare inom kommunikation och sociala medier.

Presentation

Christina Nilsson är noggrann, lyhörd, trygg, snabbtänkt, behaglig och rolig som moderator och konferencier. Hon har också förmågan att både kunna vara lättsamt och djup samtidigt som hon berör med både hjärta och hjärna. Christina är omtyckt för sin fingertoppskänsla att lugnt och flexibelt hantera olika och ibland oväntade situationer.

Som moderator guidar Christina tryggt igenom internetdjungeln tillsammans med de ledande proffsen. Hon leder debatter och besvarar frågor inom modern kommunikationsteknik m.m. Hon har ett extra stort intresse för hälsa för kropp och själ samt personlig utveckling och hur man förenar och balanserar inre och yttre livsstil.

Christina Nilsson medverkar regelbundet i media för intervjuer om hälsa/livsstil/inspiration men även om entreprenörsskap och kvinnligt ledarskap. Hennes engagemang är stort i affärsnätverk och entreprenörsprogram där hon föreläser och bjuder på sin erfarenhet.

Christina åtar sig också konferencier och moderatoruppdrag på engelska.

Christina Nilsson som föreläsare
I föreläsningen ” Vad är DITT uttryck för ett bättre intryck?” delar hon med sig av sin erfarenhet från TV, över 20 på scen och 10 år som kursledare. Tänk att munnen förmedlar ett och kroppen något annat. Alla vill nå fram med sitt budskap och uppfattas som trovärdiga. Då är det viktigt att ha kännedom om sitt signalsystem och kommunikation/kroppsspråk. Föreläsningen bjuder på igenkännande skratt och innehåller verktyg som kan användas direkt.

Referenser

Christina var perfekt som vår Master of Ceremoni of the Childhood Fundraiser event och ledde hela kvällen i Riddarhuset med bravur! Vi hade bra kontakt, hon var lyhörd och hade värdefull input inför uppdraget. Hon kom väl förberedd, kvicktänkt och kunde improvisera vid behov samt underhållande så hon charmade verkligen vår internationella publik. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Christina som konferencier/moderator.
Ordförande, International Philanthropic Society.

Tack Christina för ett enastående uppträdande på Internetdagen. Du gav mer än vi någonsin förväntat oss, en naturlig talang på scenen. Bästa moderator någonsin – kunde inte bli bättre.
Chef, Ilector Utbildning – Medie Events

Jag måste erkänna att jag är mycket imponerad över DIN insats som moderator på Internetdagen. Du var välorganiserad, hade full koll på allt och en sådan ödmjukhet och närvaro du visade idag för publiken. Du verkligen tog mig med storm. Som du säkert tog alla andra.
Föreläsare och panelmedlem på Internetdagen i Malmö

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards