Min ADHD-resa - i verktygslådan för hållbar, bättre hälsa

Privat och professionellt brinner Cissi Hansson för att inspirera unga och vuxna. Genom en aktiv livsstil blir det som hennes egen medicin för att hantera sin ADHD. Även genom bra och balanserad kost, bra sömn samt en daglig struktur. Funkar detta är ADHD:n en extra motor i hennes liv. Slarvar hon med det så svajar känslor, koncentration och temperamentet.

Cissi Hansson är en livsglad eldsjäl och äventyrare ut i fingerspetsarna.

Boka henne som föreläsare för att ta del av hennes verktygslåda som har tagit henne till över 50 länder. Låt dig inspireras av hennes driv!

Presentation

Cissi Hansson brinner för att inspirera människor, organisationer och företag till en hållbar och bättre hälsa samtidigt som man når drömmar och balans i livet.

Detta tar åhörarna med sig

 • Konkreta tips hur man kan få mer gjort genom en hållbar struktur för att nå framgång.
 • Mentala verktyg när motgångar kommer.
 • Ingenting är omöjligt med rätt inställning.
 • Ökad förståelse kring olika individers behov, diagnos eller ej.

Cissi gör det där lilla extra för att just ni ska få en föreläsning som passar era önskemål. Hon erbjuder workshops och föreläsningar. Allt går att skräddarsy!

Exempel på teman och rubriker

Från drömmar till verklighet (omfattning: 60 min)
Cissi delar med sig av hur hon förverkligade en av sina drömmar – att lämna tryggheten och åka iväg på jobb/äventyrsresa till Nya Zeeland 2019.

En enkelbiljett till Nya Zeeland och i en nyinköpt van satte hon sig och planerade, organiserade samt genomförde en föreläsningsturné baserad på hennes egen erfarenhet samt breda kunskap kring ADHD, motivation och driv och vad som är viktigt i hennes vardag.

Denna resa blev även startskottet för Facebook-sidan How to Live Well with ADHD. Nu med över 20 tusen följare som hon inspirerar till en hållbar hälsa.

Hur var det att leva i en liten van under pandemin, dessutom under lock down? Hur planerar man ens en turné i ett land där man inte varit och dessutom inte har något kontaktnät i? Vad är hennes tips till att våga ta steget? Och hur vet man ens vad man drömmer om?

Min ADHD-resa – från 13 till 31 år (Omfattning: 60 minuter)
Cissi Hansson blev diagnostiserad som 13-åring. Hennes skolgång präglades av utanförskap och koncentrationssvårigheter. Något som hon i dag har vänt till sina styrkor och lärt sig av sin egen resa.

Nu andas hon och lever sin dröm. Hon har skapat sig sitt drömyrke genom att lägga ihop sina två passioner. Resa och att hjälpa samt inspirera människor. Ni får ta del av hur hon kunnat arbeta med sig själv och fokusera på hennes styrkor som tar henne till framgång.

Ta del av hennes verktygslåda som hon själv använder och även lär ut till de som hon coachar. Vad behöver vi med ADHD för att må bra och varför behöver vi det? Framförallt, hur ser vi till att vi gör det som vi mår bra av?

På ett ärligt och genuint sätt delar Cissi med sig hur hon navigerar sig genom livet.

Referenser

“Alla känner sig så hemma med henne direkt! Hennes råd och insikt om att leva bra med ADHD är inspirerande och motiverande! Och hon modellerar det bra själv för att visa att det går. Vi kommer nu att ha en stor resurs för framtiden som kommer att vara till stor hjälp för många. Tack så mycket Cissi för att du är så villig, hjälpsam och stöttande!”
– The Runaway Foundation, Auckland, Nya Zeeland

“Min son ringde till mig efter din föreläsning, jag som mamma vill tacka dig för allt du gör och till att inspirera min son, han har det inte alltid så lätt. Så tack!”

“Mäktigt att få denna inspiration av en så stark kvinna, det märks att hon har varit med om mycket och rest runt värden.”

“Cissi är en ung och klok kvinna, hennes driv inspirerade hela gruppen.” 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg