Intresseanmälan

Daniel Kaplan Serieentreprenör & grundare av Tradera

Entreprenör med fokus på framtiden

Daniel Kaplan är ledande expert på trender inom Internet och mobila medier och är idag vd för en think-tank för entreprenörskap och tjänsteutveckling på internet och mobila medier.

Daniel är även en av landets flitigaste och mest framgångsrika entreprenörer med över tio bolag bakom sig, från nätförsäljning av bijouterier och bingo till ”Tradera.com”, Sveriges ledande auktionstjänst med en miljon medlemmar och över en miljard i omsättning (såldes 2006 till amerikanska Ebay för närmare 400 miljoner kronor).

Presentation

Som en av landets ledande experter på nya medier kan han berätta om trender inom internet och mobila tjänster, men han föreläser även bland annat om hur man arbetar med riskkapital, företagssammanslagningar och hur man leder verksamheter och arbetar strategiskt med försäljning i mycket snabb förändring.

Han föreläsningar inspirerar och entusiasmerar med egna upplevelser från hans karriär. De bjuder på många hjärtliga skratt, men framför allt handfasta råd och metoder för hur man leder företag och projekt i kraftig förändring i samband med expansion, neddragningar och sammanslagningar.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB