Entreprenör med fokus på framtiden

Daniel Kaplan är ledande expert på trender inom Internet och mobila medier och är idag vd för en think-tank för entreprenörskap och tjänsteutveckling på internet och mobila medier.

Daniel är även en av landets flitigaste och mest framgångsrika entreprenörer med över tio bolag bakom sig, från nätförsäljning av bijouterier och bingo till ”Tradera.com”, Sveriges ledande auktionstjänst med en miljon medlemmar och över en miljard i omsättning (såldes 2006 till amerikanska Ebay för närmare 400 miljoner kronor).

Presentation

Som en av landets ledande experter på nya medier kan han berätta om trender inom internet och mobila tjänster, men han föreläser även bland annat om hur man arbetar med riskkapital, företagssammanslagningar och hur man leder verksamheter och arbetar strategiskt med försäljning i mycket snabb förändring.

Han föreläsningar inspirerar och entusiasmerar med egna upplevelser från hans karriär. De bjuder på många hjärtliga skratt, men framför allt handfasta råd och metoder för hur man leder företag och projekt i kraftig förändring i samband med expansion, neddragningar och sammanslagningar.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

" Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

Maria Dahl, Partille kommun

"Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

Fredrik Göransson, Nine Yards