Entreprenör med fokus på framtiden

Daniel Kaplan är ledande expert på trender inom Internet och mobila medier och är idag vd för en think-tank för entreprenörskap och tjänsteutveckling på internet och mobila medier.

Daniel är även en av landets flitigaste och mest framgångsrika entreprenörer med över tio bolag bakom sig, från nätförsäljning av bijouterier och bingo till ”Tradera.com”, Sveriges ledande auktionstjänst med en miljon medlemmar och över en miljard i omsättning (såldes 2006 till amerikanska Ebay för närmare 400 miljoner kronor).

Presentation

Som en av landets ledande experter på nya medier kan han berätta om trender inom internet och mobila tjänster, men han föreläser även bland annat om hur man arbetar med riskkapital, företagssammanslagningar och hur man leder verksamheter och arbetar strategiskt med försäljning i mycket snabb förändring.

Han föreläsningar inspirerar och entusiasmerar med egna upplevelser från hans karriär. De bjuder på många hjärtliga skratt, men framför allt handfasta råd och metoder för hur man leder företag och projekt i kraftig förändring i samband med expansion, neddragningar och sammanslagningar.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

"Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

Sonia Koppen, Vision