Fotograf
Martin Lundström

Perfekt för alla evenemang som behöver en dos av glädje, överraskningar och varma skratt

Daniel Karlsson är perfekt för alla evenemang som behöver en dos av glädje, överraskningar och varma skratt.

Daniel är en sann entertainer och kan bokas som trollkarl, underhållare, konferencier och programledare, och åtar sig uppdrag både på svenska och engelska,

Om ni söker något utöver det vanliga ska ni inte missa Daniel Karlsson. Ring oss på Skillspartner, så berättar vi mer.

Presentation

Daniel Karlsson är en driven entertainer som förbluffar publiken med illusioner av högsta klass. Det speciella med Daniel är hans naturliga stil, som direkt väcker sympati och intresse hos publiken. Man känner att det kommer bli roligt – och han lever upp till alla förväntningar. Då han både varit aktiv inom trolleri och inom standup, är han en duktig improvisatör och fångar varje situation på ett skickligt och alltid roande sätt.

Han kan röra sig runt bland publiken och underhålla med ”mingeltrolleri”, han trollar direkt vid borden för sittande publik under middag och kaffe, och han gör magishower på scen.

Daniels föreställningar är fyllda av fart och energi. Daniel kan vara med redan från början som ”startskott” för att höja stämningen, och blir en given ”snackis” efter varje show.

Daniel Karlsson. Trollkarl, underhållare & konferencier. Boka hans fantastiskt starka trollerinummer tokkryddade med humor till er nästa företagsevent eller kickoff. Ring Skillspartner, tel 08-684 049 24.

Daniel Karlsson är perfekt för alla evenemang som behöver en dos av glädje, överraskningar och varma skratt.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision