Intresseanmälan

David Ståhlberg Digital rådgivare & författare

Att leda och organisera i accelererande förändring

David Ståhlberg är digital rådgivare, författare och tidigare chef på Google.

David har en bred bakgrund på affärssidan, från marknad, sälj, HR och som affärsområdeschef – från startup till storbolag. David är personlig mentor och rådgivare åt allt från unga entreprenörer till tunga näringslivsprofiler. Han har haft ledande roller på Google i Sverige och på Procter & Gamble. Tillsammans med Johan Eriksson och Ekerlids förlag har han släppt en bok om affärs- och organisationsutveckling i en digital värld. Han är också partner och programledare på IHM för programmet Digital Business Transformation.

Presentation

David Ståhlberg hjälper ledare på alla nivåer att förstå vad en accelererande förändringstakt innebär för människan, chefskapet och affären. Med djupa insikter från näringslivet och med en inspirerande ärlighet kring vad digitaliseringen kan innebära öppnar David upp en hissnande diskussion kring förändring, ledarskap och teknologi.

Från sitt breda nätverk av ledningsgrupper, forskare och globala tankeledare har David ständigt nya perspektiv och pulsen på de senaste trenderna. Men framförallt kommer han med verktyg och energi för att med enkla grepp vända vår komplexa värld av förändring till handling. Från globala trender och drivkrafter rör vi oss snabbt ner till vardagliga exempel, ett uppriktigt ledarskap och en tydlig affärslogik.

Känner du att du lär dig snabbare än omvärlden förändras? Pratar ni främst Om eller Med era kunder? Kommer insikterna i organisationen främst ”Uppifrån” eller ”Nerifrån”?

David är en talare som inspirerar och värmer, som med humor och en ovanlig förmåga att förenkla hjälper dig och din organisation att få saker att hända.

David Ståhlbergs föreläsningar riktar sig mot alla i din organisation, från ledningsgrupp/styrelse till olika arbetsteam. Samtliga ämnen kan skräddarsys och fungera som föreläsningar eller workshops, för 5 personer eller 500 personer, 30 minuter eller en dag. Alla föreläsningar och seminarier kan göras på både svenska och engelska.

Exempel på teman och rubriker

 • Digital made Simple – Energi och tydliga steg för att fortsätta din och ditt företags digitala omvandling
 • Att Leda och Organisera för Förändring – Viktiga grundprinciper för Digital Transformation
 • Framtidens kundservice och bemötande
 • En Framtid Värd att Leva i – Om innovation i samhällskroppen och nya möjligheter att skapa värde för oss som medborgare
 • Marketing goes Digital – Maximera din affär med strategier för omnikanalarbete, intentbaserad kommunikation och nya partnerskap

Referenser

Vi anlitade David under våren för en serie kundevent på sju orter runt om i Sverige. Alla våra deltagare gav David högsta betyg. Han är en talare som med humor inspirerar, engagerar och ger konkreta verktyg för att driva digitaliseringen framåt. På ett lättbegripligt sätt hjälper David dig och din organisation att förstå hur morgondagen kan se ut, då den enda långsiktiga konkurrensfördelen för dig och ditt företag är att ständigt förändras och utvecklas.
Pernilla Hagegård, Poolia

David gjorde en lysande insats som inspirationsföreläsare på vårt event Lenovo Live. Genom träffsäkra observationer, en stor portion humor och väl serverade tankeställare lyckades David engagera och underhålla publiken på ett mycket uppskattat sätt!
Claes Löfgren VD Lenovo Sverige

Vi var alla mycket nöjda med Davids deltagande hos oss! Inspirerande och helt rätt i tiden, dessutom framåtblickande och ett enkelt men ändå kraftfullt paketerat budskap.
Johan Ivansson, Business Unit Manager, Cybercom

Digital transformation kan låta besvärligt men när man bryter ned det i att kunden kommer först och att vi ska ta den digitala tekniken till hjälp för det känns det genast mycket mer greppbart. Tack David för att du enkelt och med humor avdramatiserar begreppen.
Annike Ryström, Nätverksledare KompetensNätverk Norden

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision