Intresseanmälan

Ellinor Persson

Fotograf
Kitty Lingmerth

Erfaren debattledare, moderator och konferencier

Ellinor Persson är supermoderatorn du inte vill missa! Med sin skärpa och sitt genuina engagemang, sin närvaro och generösa sätt får Ellinor med sig scendeltagarna och publiken i en samlad trupp.

Ellinor av Sveriges mest bokade moderatorer under decennier! Hon är en mycket rutinerad programledare med fler än 1 000 direktsändningar bakom sig på SVT, TV3, TV4+, Kanal5 och P3. Hon blev utsedd till Årets talare 2013 och har även visat prov på sin allmänbildning och kunskap genom att vinna På Spåret två gånger.

Vill du ha en proffsig, påläst, avspänd och naturlig moderator är det Ellinor Persson du ska boka.

Presentation

Ellinor Persson är en moderator känd för sin skärpa och sitt genuina engagemang. Ellinor är van vid att sätta sig in i krävande uppdrag oavsett ämnesområde. Som intervjuare är hon skicklig på att hitta rätt infallsvinklar och fångar snabbt upp viktiga frågor som engagerar deltagarna. Ellinor har en förmåga att få människor att slappna av på scenen och ”öppna sig”. Oavsett sammanhang eller ämne på debatten så lotsar Ellinor Persson med säker hand.

Ellinor började sin TV-karriär med att leda barn- och ungdomsprogram som ”Vi i femman”, ”Sommarlov”, ”Kosmopol” och ”Zapp”. Därefter har Ellinor Persson lett flertalet stora nöjesprogram och sportsändningar. Hon är även lika etablerad bakom kameran, där hon arbetat som journalist på flertalet produktionsbolag.

Referenser

Ellinor Persson förenar professionalism med engagemang, humor och värme – en närmast oslagbar kombination. Hon skapar trivsel och avspänd stämning, samtidigt som hon lyfter fram de viktiga frågorna och stimulerar till samtal. Ellinor leder med säker hand, vilket skapar trygghet och utrymme för både presentatörer och deltagare. Det är inspirerande att arbeta med Ellinor, och vi ser fram emot nästa tillfälle.

Ellinor Persson besitter en sällsynt kombination av professionalitet och noggrannhet i förberedelsearbetet och varm spontanitet på scenen som gör det både roligt och inspirerande att jobba med henne. Jag skulle inte tveka att anlita henne igen i liknande sammanhang.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium