Ellinor Persson

Fotograf
Kitty Lingmerth

Erfaren debattledare, moderator och konferencier

Ellinor Persson är supermoderatorn du inte vill missa! Med sin skärpa och sitt genuina engagemang, sin närvaro och generösa sätt får Ellinor med sig scendeltagarna och publiken i en samlad trupp.

Ellinor av Sveriges mest bokade moderatorer under decennier! Hon är en mycket rutinerad programledare med fler än 1 000 direktsändningar bakom sig på SVT, TV3, TV4+, Kanal5 och P3. Hon blev utsedd till Årets talare 2013 och har även visat prov på sin allmänbildning och kunskap genom att vinna På Spåret två gånger.

Vill du ha en proffsig, påläst, avspänd och naturlig moderator är det Ellinor Persson du ska boka.

Presentation

Ellinor Persson är en moderator känd för sin skärpa och sitt genuina engagemang. Ellinor är van vid att sätta sig in i krävande uppdrag oavsett ämnesområde. Som intervjuare är hon skicklig på att hitta rätt infallsvinklar och fångar snabbt upp viktiga frågor som engagerar deltagarna. Ellinor har en förmåga att få människor att slappna av på scenen och ”öppna sig”. Oavsett sammanhang eller ämne på debatten så lotsar Ellinor Persson med säker hand.

Ellinor började sin TV-karriär med att leda barn- och ungdomsprogram som ”Vi i femman”, ”Sommarlov”, ”Kosmopol” och ”Zapp”. Därefter har Ellinor Persson lett flertalet stora nöjesprogram och sportsändningar. Hon är även lika etablerad bakom kameran, där hon arbetat som journalist på flertalet produktionsbolag.

Referenser

Ellinor Persson förenar professionalism med engagemang, humor och värme – en närmast oslagbar kombination. Hon skapar trivsel och avspänd stämning, samtidigt som hon lyfter fram de viktiga frågorna och stimulerar till samtal. Ellinor leder med säker hand, vilket skapar trygghet och utrymme för både presentatörer och deltagare. Det är inspirerande att arbeta med Ellinor, och vi ser fram emot nästa tillfälle.

Ellinor Persson besitter en sällsynt kombination av professionalitet och noggrannhet i förberedelsearbetet och varm spontanitet på scenen som gör det både roligt och inspirerande att jobba med henne. Jag skulle inte tveka att anlita henne igen i liknande sammanhang.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

Fredrik Göransson, Nine Yards

" Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

Maria Dahl, Partille kommun