Intresseanmälan

Emma Pihl

Framtidsrusta ditt ledarskap

Emma Pihl är en möjliggörare som genom att utmana, motivera och ifrågasätta får dig och/eller ditt företag att utvecklas bortom dagens gränser.

Emma är professionell coach, föreläsare, författare, ledarskapskonsult med erfarenhet av talent management arbete och entreprenörskap.

Emma Pihl presenterar ett tema som ligger i tiden genom att varva interaktiva övningar, inspirerande exempel och förklarande modeller. Hon är en föreläsare full av engagemang, glädje, professionalitet och smittande energi. Föreläsningar och workshops skräddarsys utifrån kundens önskemål.

Exempel på teman och rubriker

Framtidsrusta ditt Ledarskap
Vad krävs för att hänga med – som människa och som chef – när världen förändras? Digitalisering och globalisering, datorer som kan förstå vad vi säger, 3D-printade mänskliga organ och robotar som gör människans jobb fast hundra gånger snabbare och aldrig behöver ta semester. Det är så många branscher i omvandling just nu att det talas om en fjärde industriell revolution. Dessutom gör nya generationer med andra drivkrafter och krav intåg på arbetsmarknaden. Är du redo att hantera de förändringar som kommer Föreläsningen är fylld med handfasta tips kring bland annat innovationskraft och kreativitet, mångfald, möteskultur, omvärldsbevakning och ledarskap. Syftet är att åstadkomma konkret, yttre förändring men också inre utveckling och ökad självkännedom – Att framtidsrusta sig, helt enkelt.

Innovera eller dö?
Framgångsrika företag är de organisationer som lyckas kombinera produktivitet med kontinuerlig innovation. Delar av framgångsfaktorn ligger i vetskapen om att innovation inte är något som kan lämnas till ett fåtal personer eller en avdelning utan något som behöver genomsyra en hel företagskultur. Fler innovationer uppkommer i ett mer innovativt företagsklimat. Emma Pihls föreläsning Innovera eller dö svarar på frågorna varför, vad, hur, när och vem i en verksamhet som behöver innovera.

Att leda nästa generation – Generation Y obotliga egoister eller oslipade diamanter?
Nästa generation, generation Y, intar nu arbetsmarknaden. Dessa 80- och 90-talister ställer krav, är orädda, illojala och fulla med utmanande idéer. Detta skapar antingen problem eller lönsamhetsgenererande och organisationsutvecklande möjligheter! Föreläsningen ger nycklarna till det generationsanpassade ledarskap som behövs för att ditt företag på bästa sätt ska kunna leda, utveckla och behålla nästa generations medarbetare, och få dem att prestera optimalt. Föreläsningen ger bland annat svar på hur du motiverar generationen som inte längre attraheras av guldklockor och hur ett plus ett blir tre för ditt företag. Detta genom att addera tidigare generationers erfarenheter med den nya generationens digitala förmåga och nytänkande idéer.

Self Management – Konsten att leda sig själv till förändring
I förändring som du utsätts för eller i förändring som du vill åstadkomma i ditt liv eller din karriär så har du nytta av Self Management-kunskap om hur du leder dig själv. Syftet med föreläsningen är att deltagarna få nya insikter och kunskaper, ökad självkännedom och med känslan av att allt är möjligt.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards