Intresseanmälan

Folke Rydén Dokumentärfilmare och Fd USA-Korrespondent

Trump eller Biden - Världen och vi

Tisdagen den 5:e november 2024 är det presidentval i USA. Återigen ställs Biden och Trump mot varandra. Och återigen håller världen andan. Vem vinner, och vad betyder det för oss alla?

SVT:s tidigare USA korrespondent, Folke Rydén, har sedan 1992 bevakat nästan alla presidentval i USA. Något som resulterat i en rad internationellt uppmärksammade och prisbelönta dokumentärfilmer. Senast Från Clinton till Clinton (2016), och Trump och komikerna (2020)

Presentation

Få kan om Folke Rydén trollbinda en publik när det gäller att beskriva dagens polariserade amerikanska politik och samhälle. Bland alla analyser, opinionsundersökningar och spekulationer inför USA:s presidentval kryper Folke under huden på amerikanerna. Det handlar om den amerikanska drömmen – den ser inte ut som förr, alla är inte sin egen lyckas smed – och det är inte givet att nästa generation ska få det bättre.

Och vad betyder valet för resten av världen? Aldrig tidigare har så mycket stått på spel. Folke Rydén berättar med värme om humor om förutsättningarna och konsekvenserna av det som kommit att kallas världens viktigaste val.

Folke Rydén är före detta USA korrespondent för SVT och mångfaldigt prisbelönad dokumentärfilmare.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision