Med attityder och förändring som specialområden

Fredric Bohm är en föreläsare som hjälper människor att fatta bättre beslut. Han är psykolog, socionom, författare och en av Sveriges mest anlitade talare. Han arbetar som konsult med attityder och förändring som specialområden, och han talar om ämnen som relationer, arbetsglädje, gruppdynamik, ledarskap, attityder, förändringar och hur man som medarbetare och människa kan ta kontroll över sin egen tillvaro.

Presentation

Fredric Bohm talar om relationer och hur man gör för att få styrsel på sitt liv. Hur vi kan ta ansvar för det vi gör och det vi utsätts för. Och han gör det med igenkännandets humor. Fredric Bohm föreläser om hur vi själva kan ta ansvaret för hur vi mår och vad vi vill göra av framtiden, allt med en observationshumor som bjuder in deltagaren att följa med från AHA till AHAAAAA. Allt i högt tempo och med en koppling till det vi faktiskt vet om hur människor fungerar.

Fredric rör sig vant och obesvärat mellan teori och praktik, mellan fakta och underhållning. Genom sin utbildning har han en stabil förankring i den vetenskapliga kunskapen om vad som påverkar oss människor och vårt beteeende, varför vi gör de val vi gör och hur vi gör för att påverka andra i vår omgivning. Att han dessutom har en bakgrund som äktenskapsrådgivare och arbetar som konsult åt näringslivet ger honom en bred erfarenhet av att påverka människor i många olika miljöer. Något Fredric Bohm utnyttjar i sina föreläsningar, som tar fasta på allmänmänskliga fenomen och hur de yttrar sig i olika situationer.

Fredrics föreläsningar är fyllda av praktiska exempel där alla känner igen sig och har en praktisk inriktning där deltagarna får konkreta svar på frågan: ok, vad skall jag göra i morgon.

Fredric är noga med att lyssna in problemen och önskemålen i förväg, och anpassar innehållet därefter. Föreläsningarna har alltid en praktisk inriktning, där deltagarna får något värdefullt att ta med sig hem: Nu vet jag vad jag kan jag göra i morgon för att det ska bli bättre!

Fredric Bohm är dessutom en tränad ståuppkomiker, som vet hur man använder humor för att nå fram och väcka intresse.

Exempel på teman och rubriker

 • Hemligheten bakom arbetsglädje
 • Framgångsrik förändring
 • Om konsten att vara modig
 • Strategiskt personalarbete i moderna organisationer
 • Värderingar och organisationskultur som ledarskapsinstrument
 • Gnäll – en vinnarstrategi?
 • Hemligheten bakom arbetsglädje
 • Tre lagar för goda relationer
 • Du klarar en förändring!
 • Så får du människor på din sida
 • Gruppdynamik som lönar sig

Referenser

Pedagogisk, underhållande och bra tempo. Dessutom är Fredric Bohm tydlig och mycket intressant.
MA-System

Beundransvärt engagemang och energi. Fredric har en gedigesom gör att man får förtroende för honom. Dessutom är rolig och blandar allvar och skoj på ett bra sätt.
Lidköpings Kommun

Karismatisk föreläsare som berör och tar upp viktiga frågeställningar med humor.Tänkvärda relationer, beteenden och fenomen. Fredrics föreläsning fastnar på ett bra sätt.
Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

Ingemar Gustavsson, Actemium

" Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

Maria Dahl, Partille kommun