Intresseanmälan

Fredrik Härén Idémakare & global tänkare

Kreativitet, idégenerering och entreprenörskap

Fredrik Härén har föreläst i över 60 länder på 6 kontinenter, vilket gör honom till en av världens mest globala talare. Att tala inför en grupp med internationella deltagare kräver en helt speciell sorts förmåga för att kunna fånga intresse, underhålla och få fram ett budskap. Denna förmåga har Fredrik Härén utvecklat under sina över 20 år i branschen och kan visa dig hur man gör.

Verksamheter som vill överleva i framtiden behöver global kompetens. I över två decennier har Fredrik Härén inspirerat människor världen över inom ämnen som idéer, kreativitet och globalt mindset. Med tydliga exempel och konkreta metoder visar han hur du bygger en verksamhet som kan blomstra i vår globaliserade värld.

Presentation

Fredrik Härén, utbildad vid Växjö universitet och CMSU i USA, har tillbringat många år i Asien och bor numera både i Singapore och i Stockholm. Åren utomlands har gett honom perspektiv på hur idéer och kreativitet tar sig uttryck i olika samhällen. Han talar ofta varmt om det driv och den kreativa anda som finns i många affärsverksamheter i t.ex. Asien – och icke desto mindre den ödmjukhet inför och vilja att lära sig om andra länders affärsverksamheter som är mycket mer framträdande i det asiatiska än i det västerländska affärsklimatet.

Förutom att föreläsa om affärsverksamhet, innovation och kreativitet ur ett globalt perspektiv har Fredrik Härén skrivit flera böcker om dessa ämnen. “Idébok” var inkluderad i “the 100 best business books of all time” och hans senaste bok “One World. One Company.” handlar om hur man bygger ett genuint, verkligt globalt företag. Fredrik Härén är sveriges enda CSP (Certified Speaking Professional), av ca 1000 i hela världen, och en av endast 30 “Global CSP” globalt.

Exempel på teman och rubriker

Omvandla god idéer till vinnande verksamheter
Kreativitet handlar om mer än bara skapande – det handlar även om att kunna omvandla det du skapar till en framgångsrik och hållbar affärsmodell. I den här föreläsningen visar Fredrik Härén hur du går från att bara ha goda idéer till att verkligen omvandla dem till konkreta framgångar. Under denna inspirerande föreläsning får du lära dig innovativa metoder för kreativitet, produktion, marknadsföring och att sälja in en idé av en person som själv har gjort det med framgång.

Serviceindustrin – vår tids mest kreativa industri?
Bra kundservice handlar om att ge kunderna det de vill ha, men FANTASTISK kundservice går ännu längre. Då handlar det om att kunna leverera något annat än det som förväntas, något som kunden först efteråt inser att var något hen verkligen ville ha. Fantastisk kundservice handlar om att vara kreativ – gärna på beställning och helst här och nu. Med inspirerande anekdoter, träffsäkra exempel och effektiva metoder från några av världens mest kundinriktade industrier visar Fredrik Härén hur du kan göra mer än det som förväntas. Du får en insikt i de ödesdigra konsekvenser kreativitetsbrist kan medföra och ta del av konkreta tips på hur du kan öka kreativiteten hos både dig själv och andra för att leverera fantastisk kundservice.

En värld, Ett företag
Aldrig förr har det varit lika viktigt att verkligen förstå vad det innebär att ha ett så kallat “globalt mindset”. Lyckligtvis är Fredrik Härén expert på just detta och kan berätta allt du behöver veta och lite till.
I den här föreläsningen får du höra mer om de olika aspekterna av att tänka globalt, innovera globalt, ta till sig nya idéer och implementera dem i sin egen verksamhet. Fredrik Härén har jobbat i över 60 länder och har en lång erfarenhet av att studera mekanismerna bakom ett globalt mindset. Målet med föreläsningen är att du ska få upp ögonen för alla de möjligheter som följer med ett öppet sinne, både för sig som individ och för företaget som helhet.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg