Intresseanmälan

Frida Boisen Programledare, författare, föreläsare & digital expert

Inspirerar inom ämnen som digitalisering, sociala medier, jämställdhet & hållbar förändring

Frida Boisen brinner för berättande som berör – oavsett om det är på scen, i tv, i bok eller i krönikor. Hon älskar att inspirera inom ämnen som digitalisering, sociala medier, jämställdhet och hållbar förändring.

Frida är programledare på TV3 för ”Trolljägarna” och ”Lyxfällan” och en av  landets mest populära talare och konferencier. Hon är  ständigt aktuell med sina uppmärksammade krönikor i Aftonbladet, med sina bästsäljande böcker och som ledande digital expert.

Presentation

Under hösten 2019 har Frida mottagit priset som Årets kvinnliga entreprenör och som Årets digitala influencer. Hon har också prisats under 2019 av svenska FN-förbundet för sitt arbete för att folkbilda om FN:s globala hållbarhetsmål.

Frida Boisen är stolt ambassadör för Friends.

Tidigare har Frida utsetts till Årets Branschpersonlighet på Sthlm Media Week, till Årets digitala ledare, till en av Sveriges topp tre digitala superprofiler och en av Sveriges mäktigaste personer, av tidningen Fokus. Frida Boisen är världsmästare på sociala medier och tilldelades första pris för Best use of social media på tidningsvärldens Oscarsgala, INMA Awards i San Francisco.

Frida Boisen har varit chefredaktör för GT/Expressen, ToppHälsa, Plaza Kvinna, Allt om Resor, vice VD och digital chef på Bonnier Magazines & Brands och digital strateg på Dagens industri, sociala medier-expert på SVT och krönikör på Expressen. Hon är författare till böckerna ”Digital Succé”  och ”Digital Passion” och hennes nästa bok beräknas komma ut under 2020.

Exempel på teman och rubriker

LYCKAS MED DET NYA ARBETSLIVET!
I en tid som är allt mer föränderlig och oförutsägbar ökar kraven på att vi ständigt hittar nya sätt att driva förändring. Hur får du en modig organisation som vågar ta steget?

Hur skapar du en positiv kultur med ett nytt ledarskap, som boostar det hållbara ledarskapet, tillit, arbetsglädje och mod? Det är dags att hitta nycklarna till din organisations nya DNA – det nya arbetslivet! 

Frida Boisen som flerfaldigt prisad som bland annat årets digitala ledare och årets kvinnliga entreprenör berättar hur du som ansvarig för förändringen kan värna om att hitta ett nytt hållbart sätt att jobba tillsammans. Med nya sätt att kommunicera och samarbeta, så att alla utvecklas, mår bra och når nya framgångar.

Du får med dig:

 • Nycklarna till det nya arbetslivet! Så lyckas du med loket till framgångståget: morgondagens lärande, organisation och kultur.
 • Fast forward – så skrotar du en ineffektiva möten för gott!
 • Så hittar du ORK – nycklarna till glädje och välmående i ert nya arbetsliv!

Missa inte att du också kan boka Frida att leda din ledningsgrupp under en eller flera workshopdagar för att verkligen få ert företag att få en superstart på er kulturresa.


TALK TO THE HEART – De nya nycklarna till framgångsrik kommunikation
Så hur leder vi i en tid av ständig förändring? Hur kommunicerar vi i en tid där allt går fortare?

Prisbelönta mediepersonligheten, författaren och entreprenören Frida Boisen bjuder på nya insikter, och ögonöppnande övningar om hur du kan hitta nycklarna till

kommunikation som bygger tillit och engagemang. Som vi behöver i en tid där mod blir allt viktigare.

Du får med dig:

 • Tipsen till hur ORK kan göra all skillnad för att bygga arbetsglädjen, sänka stress och boosta samhörigheten i din grupp, och med dina kunder.
 • Få nycklarna till hur du väcker engagemang. Hur du får  kunden att få från kund – till att bli en ambassadör och del av ditt community.
 • Talk to the Heart. Kommunikation som går rätt in i hjärtat. Världsmästarens bästa tips! Så gör du.

DIGITAL SUCCÉ – så lyckas du med sociala medier
Hur lyckas man med sociala medier? Lär av världsmästaren i sociala medier om hur DU når ut till miljoner och når igenom bruset. I en berörande, underhållande, energirik och superinspirerande föreläsning får du massor av effektiva tips du kan implementera direkt, som verkligen kan lyfta DIN sociala medier-strategi och boosta din business och ditt varumärke direkt.

 • Få koll på de virala nycklarna som verkligen fungerar
 • Lär dig om dark social – som står för 84 % av delningsekonomin på sociala medier
 • Lär dig om intertelling, video och stories
 • Så väljer du sociala medier-kanal och så för du upp följarantalet
 • Så fungerar social selling och här är tipsen du behöver för att boosta din business
 • Exempel på hur just NI kan lyckas med ER sociala medier-strategi
 • Hur hanterar du hot och hat i sociala medier – och hur mår du bra med sociala medier istället?

Missa inte Frida Boisens, superinspirerande, UPPDATERADE föreläsning som gjort succé världen över.

Boka DIN föreläsning med Frida nu! Självklart skräddarsy Frida föreläsningen efter dina önskemål och behov.


CHANGEONOMICS – konsten att våga, vägen till framgång
I en tid av AI, där digitaliseringen och transformationen av existerade affärsmodeller går fortare än någonsin, hur får du med dig dina medarbetare och din organisation på förändringarna som ni behöver göra?

Hur pluggar du in transformatorn som gör era högre syften och mål tydliga för alla i organisationen? Hur gör du för att nå ut med intertelling, morgondagens storytelling, som går från att inspirera till att engagera? Och hur börjar ni mäta era Happynomics i er organisation? För tillit och lycka ÄR centralt för att våga.

Du får med dig:

 • De vanligaste fallgroparna och de 5 nycklarna till framgång för att lyckas med Changeonomics.
 • Hur man tydliggör mål och når fram till alla i organisationen.
 • Strategier och tips för att bygga det vinnande teamet.
 • Hur du lyckas överträffa förväntningar!
 • Hur lyckas du överträffa förväntningar?

Missa inte en energifylld, berörande föreläsning som garanterat ger er en ny kickstart till framgångsrik förändring.

Referenser

”Frida är ett fullblodsproffs. Kompetent och inspirerande. En grym föreläsning!
Jag blir lika glad och inspirerade varje gång jag träffar henne och min känsla delades av alla andra som lyssnade på Frida igår”
Arturo Arques, Swedbank

Om ni har möjlighet att lyssna till Frida Boisen så gör det! Underbar dragning av likasinnad, inspirerande och grymt duktig digital stjärna! Tack!
Bergendahls

”Mycket engagerande! Frida har publiken i sin hand från första stund och lyckas med att vara proffsig, rolig och samtidigt personlig på ett fantastiskt vis. Fridas framträdande motsvarade publikens förväntningar och responsen efteråt har varit överväldigande bra!”
Marianne Nilsson, Region Värmland

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg