Intresseanmälan

Frida Boisen Författare, journalist, tv-programledare, föreläsare, podkreatör & moderator

Inspirerar inom ämnen som digitalisering, sociala medier, jämställdhet & hållbar förändring

Kristallenvinnaren Frida Boisen är författare, journalist, tv-programledare, föreläsare, podkreatör och moderator.

2024 blev Frida utsedd till Årets moderator och Årets programledare och är också för sjätte året i rad utsedd av Eventeffect till en av Sveriges topp 100 mest uppskattade och bokade talare och moderatorer.

2023 mottog hon Adlibris Awards som Årets berättare och utsågs av tidningen Resumé till en av Sveriges superkommunikatörer.

program

Frida kan bokas som talare, moderator eller konferencier.

Presentation

Frida Boisen är ett fullblodsproffs på scen.

Frida Boisen som talare
För dig som söker en talare som inspirerar med 100 % positiv energi och kloka, intresseväckande insikter och effektiva tips som verkligen fungerar och grundar sig erfarenheter som en av Sveriges mest prisade medieprofier – ja, då är Frida det självklara valet.

Dina medarbetare involveras under föreläsningen och får direkt får testa och omsätta kloka insikter i praktiken – om hur du vänder utmanande förändring till framgång, hur du når ut med effektiv kommunikation, hur du skapar mod, arbetsglädje och kreativitet i din organisation. Ni kommer garanterat både att få skratta och bli berörda. Det här är en upplevelse som går rätt in i hjärtat. Och som gör skillnad.

Dessutom: Kristallenvinnaren Frida Boisen, som för många är känd som programledare från tv-succéer som Lyxfällan och Trolljägarna, men som också jobbat som vice VD på Bonnier och som chefredaktör för några av landets största tidningar och tidskrifter har utsetts till Årets moderator och programledare 2024. Frida har också sex år i rad utsetts till Sveriges 100 bästa talare av tidningen EventEffect.

Frida Boisen som moderator eller konferencier
Med Frida som moderator blir ditt event en garanterad succé. Fridas positiva, varma energi, humor, smarta följdfrågor och gedigna kunskaper som såväl framgångsrik mediechef, entreprenör, journalist gör att Frida återkommande leder några av våra mest prestigefyllda event, såväl i Sverige som globalt. Hon är lika bekväm att tala och moderera på svenska som på engelska. Och bokar du Frida som konferencier på ditt kvällsevent – kan hon som en bonus briljera som en fantastisk sångerska.

Frida Boisen har en gedigen ledarbakgrund som en av Sveriges mest prisade mediepersonligheter. Hon har utsetts till Årets kvinnliga entreprenör, Årets digitala ledare, en av Sveriges superkommunikatörer av Resumé och till Årets berättare av Adlibris Awards. Hon har skrivit sex böcker som sålt i mer än en halv miljon exemplar, om hur du gör digital succé, hur du vågar förändra och inte minst, har hon naket och ärligt berättat i sina självbiofiska romaner hur hon vänt personliga utmaningar till framgång.

Frida Boisen driver tillsammans med sin dotter Tilda Boisen, 19, en av Sveriges största poddar; ”Berätta alltid det här”, om psykisk ohälsa och vägen till hälsa. Nu föreläser även Tilda och Frida tillsammans runt om i Norden.

Missa inte att boka Frida Boisen. Hon ser till att med ett gediget förarbete, skräddarsy föreläsning och moderatorskap efter just dina behov.

Frida ger alltid det lilla extra och med sina många hundratusen följare i sociala medier och ett genuint engagemang att göra varje event till succé kommer du att älska att jobba med Frida.

Exempel på teman och rubriker

LYCKAS MED DET NYA ARBETSLIVET!
I en tid som är allt mer föränderlig och oförutsägbar ökar kraven på att vi ständigt hittar nya sätt att driva förändring. Hur får du en modig organisation som vågar ta steget?

Hur skapar du en positiv kultur med ett nytt ledarskap, som boostar det hållbara ledarskapet, tillit, arbetsglädje och mod? Det är dags att hitta nycklarna till din organisations nya DNA – det nya arbetslivet! 

Frida Boisen som flerfaldigt prisad som bland annat årets digitala ledare och årets kvinnliga entreprenör berättar hur du som ansvarig för förändringen kan värna om att hitta ett nytt hållbart sätt att jobba tillsammans. Med nya sätt att kommunicera och samarbeta, så att alla utvecklas, mår bra och når nya framgångar.

Du får med dig:

 • Nycklarna till det nya arbetslivet! Så lyckas du med loket till framgångståget: morgondagens lärande, organisation och kultur.
 • Fast forward – så skrotar du en ineffektiva möten för gott!
 • Så hittar du ORK – nycklarna till glädje och välmående i ert nya arbetsliv!

Missa inte att du också kan boka Frida att leda din ledningsgrupp under en eller flera workshopdagar för att verkligen få ert företag att få en superstart på er kulturresa.


TALK TO THE HEART – De nya nycklarna till framgångsrik kommunikation
Så hur leder vi i en tid av ständig förändring? Hur kommunicerar vi i en tid där allt går fortare?

Prisbelönta mediepersonligheten, författaren och entreprenören Frida Boisen bjuder på nya insikter, och ögonöppnande övningar om hur du kan hitta nycklarna till

kommunikation som bygger tillit och engagemang. Som vi behöver i en tid där mod blir allt viktigare.

Du får med dig:

 • Tipsen till hur ORK kan göra all skillnad för att bygga arbetsglädjen, sänka stress och boosta samhörigheten i din grupp, och med dina kunder.
 • Få nycklarna till hur du väcker engagemang. Hur du får  kunden att få från kund – till att bli en ambassadör och del av ditt community.
 • Talk to the Heart. Kommunikation som går rätt in i hjärtat. Världsmästarens bästa tips! Så gör du.

DIGITAL SUCCÉ – så lyckas du med sociala medier
Hur lyckas man med sociala medier? Lär av världsmästaren i sociala medier om hur DU når ut till miljoner och når igenom bruset. I en berörande, underhållande, energirik och superinspirerande föreläsning får du massor av effektiva tips du kan implementera direkt, som verkligen kan lyfta DIN sociala medier-strategi och boosta din business och ditt varumärke direkt.

 • Få koll på de virala nycklarna som verkligen fungerar
 • Lär dig om dark social – som står för 84 % av delningsekonomin på sociala medier
 • Lär dig om intertelling, video och stories
 • Så väljer du sociala medier-kanal och så för du upp följarantalet
 • Så fungerar social selling och här är tipsen du behöver för att boosta din business
 • Exempel på hur just NI kan lyckas med ER sociala medier-strategi
 • Hur hanterar du hot och hat i sociala medier – och hur mår du bra med sociala medier istället?

Missa inte Frida Boisens, superinspirerande, UPPDATERADE föreläsning som gjort succé världen över.

Boka DIN föreläsning med Frida nu! Självklart skräddarsy Frida föreläsningen efter dina önskemål och behov.


CHANGEONOMICS – konsten att våga, vägen till framgång
I en tid av AI, där digitaliseringen och transformationen av existerade affärsmodeller går fortare än någonsin, hur får du med dig dina medarbetare och din organisation på förändringarna som ni behöver göra?

Hur pluggar du in transformatorn som gör era högre syften och mål tydliga för alla i organisationen? Hur gör du för att nå ut med intertelling, morgondagens storytelling, som går från att inspirera till att engagera? Och hur börjar ni mäta era Happynomics i er organisation? För tillit och lycka ÄR centralt för att våga.

Du får med dig:

 • De vanligaste fallgroparna och de 5 nycklarna till framgång för att lyckas med Changeonomics.
 • Hur man tydliggör mål och når fram till alla i organisationen.
 • Strategier och tips för att bygga det vinnande teamet.
 • Hur du lyckas överträffa förväntningar!
 • Hur lyckas du överträffa förväntningar?

Missa inte en energifylld, berörande föreläsning som garanterat ger er en ny kickstart till framgångsrik förändring.

Referenser

”Frida är ett fullblodsproffs. Kompetent och inspirerande. En grym föreläsning!
Jag blir lika glad och inspirerade varje gång jag träffar henne och min känsla delades av alla andra som lyssnade på Frida igår”
Arturo Arques, Swedbank

Om ni har möjlighet att lyssna till Frida Boisen så gör det! Underbar dragning av likasinnad, inspirerande och grymt duktig digital stjärna! Tack!
Bergendahls

”Mycket engagerande! Frida har publiken i sin hand från första stund och lyckas med att vara proffsig, rolig och samtidigt personlig på ett fantastiskt vis. Fridas framträdande motsvarade publikens förväntningar och responsen efteråt har varit överväldigande bra!”
Marianne Nilsson, Region Värmland

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg