Fotograf
Johnny Wohlin/TV3

Sociala medier och digitalisering i praktiken

Frida Boisen är en av Sveriges mesta digitala profiler. Med inspirerande entusiasm, kunnighet och positiva energi talar hon om dagens och morgondagens möjligheter i en ny värld.

Frida är VP och Digital chef för Bonnier Magazines & Brands och har en lång bakgrund inom medievärlden. Hon är världsmästare på sociala medier och vet allt om hur du slår igenom mediebruset och blir framgångsrik med nya digitala möjligheter!

Presentation

Frida Boisen är författaren bakom boken ”Digital Succé – så lyckas du med sociala medier” och nybliven programledare i Lyxfällan i TV3.

Frida drivs av passion och engagemang och lämnar ingen läsare, lyssnare eller åskådare oberörd!
2017 blev Frida Boisen framröstad till Årets Branschpersonlighet på Sthlm Media Week, till årets Digitala Ledare, är rankad som en av Sveriges topp tre digitala superprofiler och utsågs av Resumé till en av Sveriges 150 Superkommunikatörer.

2016 utsågs Frida Boisen som en av Sveriges topp 5 mest populära kvinnliga föreläsare och moderatorer. Hon är även kolumnist i Expressen och har synts flitigt i SVT som Sociala medier-expert.

Exempel på teman och rubriker

Digital succé – så lyckas du med sociala medier
Vill ni gillas och delas av ett större antal läsare och tittare? Vill ni få koll på virala nycklar och lära er de senaste tipsen och effektiva metoderna för att få upp er räckvidd och få genomslag för ert varumärke i sociala medier?

Häng med på en energifylld, uppdaterad och superinspirerad föreläsning där Bonnierchefen Frida Boisen delar med sig av konkreta, supereffektiva tips på hur ni kan boosta era affärer med sociala medier. Föreläsningen uppdateras ständigt med nya exempel på det bästa innehållet som just nu leder till framgång i sociala medier. Vad som faktiskt fungerar, och hur du genom några enkla handgrepp kan få upp relevans och briljans i din storytellning för dina följare.

Referenser

Strålande superpeppföreläsning och mycket professionellt och trevligt bemötande ö h t från Frida (uppskattas mkt av oss arrangörer). Enormt uppskattat bland våra besökare – vilket märktes inte minst på alla selfies med Frida! Så: Stort tack!
Stockholmsmarknader

Om ni har möjlighet att lyssna till Frida Boisen så gör det! Underbar dragning av likasinnad, inspirerande och grymt duktig digital stjärna! Tack!
Bergendahls

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

" Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

Maria Dahl, Partille kommun