Intresseanmälan

Frida Boisen Journalist, medieprofil & digital chef

Fotograf
Johnny Wohlin/TV3

Sociala medier och digitalisering i praktiken

Frida Boisen är en av Sveriges mesta digitala profiler. Med inspirerande entusiasm, kunnighet och positiva energi talar hon om dagens och morgondagens möjligheter i en ny värld.

Frida är VP och Digital chef för Bonnier Magazines & Brands och har en lång bakgrund inom medievärlden. Hon är världsmästare på sociala medier och vet allt om hur du slår igenom mediebruset och blir framgångsrik med nya digitala möjligheter!

Presentation

Frida Boisen är författaren bakom boken ”Digital Succé – så lyckas du med sociala medier” och nybliven programledare i Lyxfällan i TV3.

Frida drivs av passion och engagemang och lämnar ingen läsare, lyssnare eller åskådare oberörd!
2017 blev Frida Boisen framröstad till Årets Branschpersonlighet på Sthlm Media Week, till årets Digitala Ledare, är rankad som en av Sveriges topp tre digitala superprofiler och utsågs av Resumé till en av Sveriges 150 Superkommunikatörer.

2016 utsågs Frida Boisen som en av Sveriges topp 5 mest populära kvinnliga föreläsare och moderatorer. Hon är även kolumnist i Expressen och har synts flitigt i SVT som Sociala medier-expert.

Exempel på teman och rubriker

Digital succé – så lyckas du med sociala medier
Vill ni gillas och delas av ett större antal läsare och tittare? Vill ni få koll på virala nycklar och lära er de senaste tipsen och effektiva metoderna för att få upp er räckvidd och få genomslag för ert varumärke i sociala medier?

Häng med på en energifylld, uppdaterad och superinspirerad föreläsning där Bonnierchefen Frida Boisen delar med sig av konkreta, supereffektiva tips på hur ni kan boosta era affärer med sociala medier. Föreläsningen uppdateras ständigt med nya exempel på det bästa innehållet som just nu leder till framgång i sociala medier. Vad som faktiskt fungerar, och hur du genom några enkla handgrepp kan få upp relevans och briljans i din storytellning för dina följare.

 

CHANGEONOMICS
Konsten att våga – Vägen till framgång!
I en tid av AI, där digitaliseringen och transformationen av existerade affärsmodeller går fortare än någonsin, hur får du med dig dina medarbetare och din organisation på förändringarna som ni behöver göra?

Frida Boisen, expert på framtid och digital utveckling, känd som modig programledare i Trolljägarna och Lyxfällan och en av Sveriges mest lästa krönikörer i Aftonbladet, bjuder på de vanligaste fallgroparna och de 5 nycklarna till framgång för att lyckas med Changeonomics.

Hur pluggar du in transformatorn som gör era högre syften och mål tydliga för alla i organisationen? Hur lyckas du överträffa förväntningar, vilka knep och metoder behöver du för att bygga det vinnande teamet och hur gör du för att nå ut med intertelling, morgondagens storytelling, som går från att inspirera till att engagera? Och hur börjar ni mäta era Happynomics i er organisation? För tillit och lycka ÄR centralt för att våga.

Missa inte en energifylld, berörande föreläsning som garanterat ger er en ny kickstart till framgångsrikförändring.

Referenser

Strålande superpeppföreläsning och mycket professionellt och trevligt bemötande ö h t från Frida (uppskattas mkt av oss arrangörer). Enormt uppskattat bland våra besökare – vilket märktes inte minst på alla selfies med Frida! Så: Stort tack!
Stockholmsmarknader

Om ni har möjlighet att lyssna till Frida Boisen så gör det! Underbar dragning av likasinnad, inspirerande och grymt duktig digital stjärna! Tack!
Bergendahls

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB