Specialist på arbetssätt, lönesamtal och lönesättning

Georg Frick, arbetsgivarkonsult, personalvetare, författare och specialist på praktisk arbetsrätt. Georg har mångårig erfarenhet av praktisk arbetsrätt och lönesättning både inom privat och offentlig sektor.  Han är bl a författare till de mycket uppskattade böckerna Arbetsrätt – handbok för chefer, Att hantera misskötsel – handbok för chefer och Arbetsmiljö – handbok för chefer.

Han lägger stor vikt vid att hans uppdragsgivare ska kunna omsätta frågorna direkt i deras verksamheter.

Presentation

Georg Frick har lång erfarenhet som specialist inom arbetsrätt och lönefrågor i olika former. Konsultrollen ställer höga krav på aktuell kunskap, brinnande intresse för arbetsgivarfrågor och inte minst en pedagogisk förmåga att förklara invecklade sammanhang utan att krångla till det. Hans uppdragsgivare brukar beskriva hans främsta karaktärsdrag som påläst, tydlig och saklig. Vis av praktisk erfarenhet vet vi att är något som uppskattas i många situationer.

Georg har en bakgrund som rådgivare, utbildare, ombudsman och personalchef och författare. Georg är också tillgänglig som särskild medlare i domstol via Domstolsverket.

Georg Frick har examen från Lunds universitet och är specialist på praktisk arbetsrätt och individuell lönesättning.

2004 utkom Georg med boken Lönesamtal – handbok för chefer. Boken blev omgående en succé. Därefter har Georg skrivit en rad böcker inom lön och arbetsrätt.

 

Exempel på teman och rubriker

 • Rekrytering och arbetsrätt
 • Lönesättning och lönesamtal i praktiken
 • Att hantera misskötsel
 • Kränkning, diskriminering eller bara skitsnack
 • Medarbetarsamtal
 • Arbetsmiljö

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun