Personlig effektivitet – frigör tid och energi

Alla organisationer, team och arbetsgrupper vill vara framgångsrika. Grundläggande för framgång är att prioritera och planera sin tid. Detta gäller oavsett vilken metod, teknik eller verktyg som används.

Gudmundur Smarason är expert på att förbättra och förnya processer. Med fokus och expertis på projektledning har han en stark känsla för vad som krävs för att ”få saker gjorda”.

Gudmundur hjälper er att öka era anställdas välmående samtidigt som er organisation blir effektivare och få bättre resultat.

Presentation

Många medarbetare känner sig stressade i vardagen och uttrycker att de inte har tid. De upplever att det är svår att prioritera mellan olika arbetsuppgifter.

Med sina föreläsningar, workshops och utbildningar erbjuder Gudmundur Smarason praktiska verktyg, Human Time Management, som hjälper medarbetare att välja bort störningar för att på så sätt skapa struktur och vinna tid och energi.

Human Time Management, HTM, handlar om hur vi fungerar mentalt när det gäller att prioritera och planera. Arbetssättet ger konkreta verktyg för att skapa en effektiv struktur och tidshantering i ditt arbete. Gudmundur och Human Time Management hjälper deltagarna att skapa nya vanor på arbetet för att få ut det mesta möjliga av din tid.

Forskning visar att de som kan hantera störningar och informationsflöden upplever mindre stress. Hur individer ser på stress har en avgörande betydelse för hur stress påverkar dem. Human Time Management erbjuder verktyg för att hantera uppgifter och negativ stress och har tagits fram utifrån forskning och beprövad erfarenhet.

Gudmundur Smarason har en gedigen meritlista vad gäller att förenkla och förbättra projektprocesser, planera resurser, arbetsuppgifter, etc. Han är en expert med 20 års erfarenhet av projektlednining. De senaste 6 åren har han hjälpt medelstora och stora organisationer att strategiskt planera och strukturera för att förbättra projektresultat. Nyckeln till hans framgångar är hans långa erfarenhet av att arbeta tvärfunktionellt, första kommunikations- och samarbetsutmaningar inom en organisation. Men sin erfarenhet och kunskap medverkar han till att förbättra processer och bygga starka team.

Gudmundur kan anlitas för föreläsningar, workshops och utbildningar. Se även hans workshop Personlig effektivitet med Human Time Management – framgång genom struktur och strategi.

Exempel på teman och rubriker

 •  Personlig effektivitet med Human Time Mangement – frigör tid och energi
 • Prioritera och få en hållbar arbetsvardag
 • Planera och strukturera – Stressa mindre i vardagen
 • Ofta avbruten och svårt att säga nej – Våra största tids- och energitjuvar
 • Beslutsfattande eller förhalningsbeteende? – Ta tag i dina ”surdegar
 • Pomodorometoden

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB