Intresseanmälan

Personlig effektivitet – framgång med struktur och strategi

Alla organisationer, team och arbetsgrupper vill vara framgångsrika. Grundläggande för framgång är att prioritera och planera sin tid. Detta gäller oavsett vilken metod, teknik eller verktyg som används.

Många medarbetare känner sig stressade i vardagen och uttrycker att de inte har tid. De upplever att det är svårt att prioritera mellan olika arbetsuppgifter.  Forskning visar att de som kan hantera störningar och informationsflöden upplever mindre stress. Hur individer ser på stress har en avgörande betydelse för hur stress påverkar dem. Det är stress som framförallt bidrar till psykisk ohälsa.

Presentation

Vem kan delta?
Workshopen vänder sig till alla, oavsett om du är medarbetare eller chef i en organisation, som upplever att de har svårt att prioritera mellan olika abetsuppgifter, upplever stress och vill få verktyg att effektivare planering och prioritering av arbetsuppgifter och sin tid.

Workshopen ”Personlig effektivitet med Human Time Management: frigör tid och energi”

 • hjälper dig att skapa nya vanor på arbetet för att få ut det mesta möjliga av din tid.
 • handlar om hur vi fungerar mentalt när det gäller att prioritera och planera. Arbetssättet ger konkreta verktyg för att skapa en effektiv struktur och tidshantering i ditt arbete.
 • hjälper medarbetare att välja bort störningar för att på så sätt skapa struktur och vinna tid och energi.
 • ger medarbetare verktyg för att hantera uppgifter och negativ stress.

Exempel på innehåll

 • Planera dagen på bästa sätt
 • Utföra långsiktig planering
 • Struktur för att ta beslut i pressat läge
 • Prioritering på strategiskt vis med Eisenhower metoden
 • Effektivitet med Pomodoro-metoden
 • Planera mat och vila för att kunna ta bästa möjliga beslut
 • Att förstå hur Flow kan utnyttjas i vardagen för kreativitet
 • Hålla fokus genom att lära sig säga NEJ på ett snällt sätt

 

Om utbildaren
Gudmundur Smarason har stor erfarenhet av att föreläsa, utbilda och även handleda vidare (efter workshop/utbildning) individer att behärska sin tidsplanering och prioritering till fokus, välmående och balans i livet. Han har stor praktisk erfarenhet att förbättra och förnya processer. Med fokus och expertis på projektledning har han en stark känsla för vad som krävs för att ”få saker gjorda”.

Gudmundur har en gedigen meritlista vad gäller att förenkla och förbättra projektprocesser, planera resurser, arbetsuppgifter, etc. Han är en expert med 20 års erfarenhet av projektlednining. De senaste 6 åren har han hjälpt medelstora och stora organisationer att strategiskt planera och strukturera för att förbättra projektresultat. Nyckeln till hans framgångar är hans långa erfarenhet av att arbeta tvärfunktionellt, första kommunikations- och samarbetsutmaningar inom en organisation. Men sin erfarenhet och kunskap medverkar han till att förbättra processer och bygga starka team. Gudmundur arbetar även som kvalitetsrevisor för Bureau Veritas.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun