Livsfilosof som talar om kärlek, ledarskap och humor

Gunnar Åsberg talar om mål, ledarskap, kärlek och humor och konsten att se ljuspunkterna i vardagen genom att vara där man är. Varje människas moralfilosofi styr hennes handlingar, dvs vad som är ”rätt” och ”fel”. Filosofin är här ett verktyg som kan hjälpa oss att bättre orientera oss i livet. Han kallas ibland för ”Sveriges stå-upp filosof”.

Intresserad av en inspirerande föreläsning med Gunnar Åsberg? Kontaka oss på Skillspartner så berättar vi mer!

Presentation

Gunnar Åsberg är författare, föreläsare och livsfilosof och även före detta informationschef för Telia. Han har i 20 års tid inspirerat olika företag till större öppenhet genom att förmedla arbetslust och livsglädje. Hans föredrag bygger på ett etiskt förhållningssätt med en väl genomtänkt värdegrund som innehåller kunskap och humor.

Det finns inga friska människor, bara för dåligt undersökta.
– Gunnar Åsberg

Men som med all äkta humor finns det i botten ett djupt allvar. Gunnar talar om förhållningssätt man han använda för livets olika möten, om hur man vågar göra svåra val för att åstadkomma ett harmoniskt och fungerande privat- och arbetsliv.

Gunnar Åsberg är som föreläsare mycket personlig och hans föreläsningar framkallar alltid lika mycket skratt som tårar. Gunnar åtar sig även uppdrag som konferencier och programledare.

Exempel på teman och rubriker

 • Motivation & kreativitet
 • Filosofi för kvinnor och män
 • Kommunikation
 • Möta kunden med hjärna och hjärta
 • Kärlek och ledarskap
 • Att utvecklas tillsammans – teamet
 • Om konsten att vara där du är
 • Rätt använt är livet långt nog
 • Att leda genom att vara
 • Arbetsglädje
 • Inspiration och humor
 • Livsglädje

Referenser

Stort tack Gunnar ! Din föreläsning blev både inspirerande, humoristisk och mycket givande för oss. Enligt den utvärdering vi höll efter vår konferens så var det just din föreläsning som fick högsta betyg.
Enhetschef, PRV

Tack för en underhållande eftermiddag med många igenkännande skratt, trots ett viktigt och allvarligt budskap. Planerad improvisation om humanism och kärlek, Gunnars egna ord om eftermiddagen, stämde väl in. På ett oerhört skickligt sätt förmedlar Gunnar Åsberg, kåsören, estradören och filosofen om balansen mellan livets vedermödor och nöjen. Underhållande, berörande och hoppfullt på samma gång!
Region Värmland

Vi var alla är jättenöjda med Gunnars föreläsning. Han var så rolig och gav så mycket energi som gjorde ett stort intryck på alla ”damer”, även de som inte annars är så glada!
Chef, Sahlgrenska Universitetssjukhuset/Mölndal

Ingen lämnades oberörd då estradören och pedagogen Gunnar Åsberg talade för kommunanställda och förtroendevalda över ämnet kärlek och ledarskap.
Barometern

Det blev tre sällsamt intressanta, tankeväckande och inte minst sagt roliga timmar med Gunnar Åsberg, som utöver stora kunskaper i ledarskapsfrågor också äger dramatiska skådespelartalanger.
Falköpings Tidning

Denne värmlänning som har lärt sig vikten av kärlek i ledarskapet den hårda vägen. Han förtjänas att lyssnas på och som publik tjänar man en hel del insikt på att lyssna på honom.
Eskilstuna-Kuriren

Han berättade om hur man får människor att växa med kärlek och ledarskap, bitvis med mycket humor som lockade till många skratt.
Gotlands Tidningar

Publiken i Borlänges Folkes Hus fick sig en rejäl dos av glädje under gårdagens seminarium ”Livsglädje och arbetslust”.
Dala-Demokraten

Under den bejublade förställningen avverkades ögontjäneri, generositet, ärlighet, livsglädje och livslögn, fär att nämna några.
Västgöta-Bladet

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards