Fotograf
Robert Eldrim

Mångfacetterad underhållare

Hampus Hedström är en mångfacetterad underhållare. Idag driver han en av Sveriges största humorkanaler på Youtube. Kanalen har nått en stor framgång med en följarskara på över 200 000 prenumeranter på kort tid.

Hampus kan bokas som standup-komiker, konferencier, programledare och föreläsare.

Presentation

Hampus Hedström är inte bara en av landets främsta Youtubers utan har också medverkat i flertalet humorserier för Viasats on demand-tjänst ViaFree. Han är dessutom en flitig programledare och har programlett bland annat Guldtuben år 2017 och Kids Choice Awards i Los Angeles. Tillsammans med kollegan Keyyo driver han podcasten ”Frågar åt en kompis” där de diskuterar om olika tabubelagda ämnen.

Nu etablerar han sig med full kraft som standupkomiker och gjorde 2019 ett bejublande standupframträdande framför en publik på nästan 5000 personer tillsammans med Humorkalaset Dalhalla.

Hampus är engagerad, energisk, ödmjuk och nyfiken. Med sin bredd och förmåga att fånga en publik garanterar Hampus att ta just ditt evenemang till nästa nivå.

Exempel på teman och rubriker

Hur man oavsett dröm når sina mål
Denna föreläsning riktar sig mot en yngre publik där han berättar om sin uppväxt, hur han började driva företag redan som 15-åring och hur YouTube-karriären kom att bli ett heltidsjobb. Han delar med sig av sitt tankesätt och hur detta kan tillämpas för att nå sina drömmar och mål.

En föreläsning om det skolan inte lärde dig.

I framtidens mediehus
Denna föreläsning riktar sig mot en äldre publik. Han delar med sig av lärdomar, hur företag bör tänka i sin digitala marknadsföring och hur det är för företag att jobba med influencers som honom själv.

En kreativ föreläsning som visar företag hur reklambranschen totalt ändrat riktning och hur man hänger med.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg