Uppskattad & angelägen föreläsare inom Integration, Mångkultur och Brottsförebyggande Arbete

Hanif Azizi är en uppskattad och angelägen föreläsare med en unik livserfarenhet och expertis inom integration, mångkultur och samhällsutmaningar.

Med över 14 års erfarenhet som polis i ett av Sveriges mest utsatta områden har han skapat en gedigen kompetens inom samhällsutmaningar och kan erbjuda djupa insikter och lösningar på dessa avgörande ämnen.

Presentation

År 2021 utgav han självbiografin ”Förortssnuten,” som blev en bästsäljare och nominerades till Storytell Award. Boken ger en gripande skildring av hans personliga resa från flyktingstatus till hans nuvarande arbete som områdespolis. Det är en berättelse som väcker känslor och kraftfullt belyser möjligheten att bryta stereotyper.

Hanif medverkar regelbundet på nationella och internationella konfe­renser. Hans föreläsningar skräddarsys efter önskemål.

Föreläsningar bygger på hans erfarenhet som flykting och som polis. Forskning blandas med beprövad erfarenhet.

Exempel på teman och rubriker

Hanif Azizis expertis:

Integration och Mångkultur: Han delar med sig av sina personliga erfarenheter och professionella insikter om integration och mångkultur, och ger konkreta verktyg för att främja dessa värderingar i samhället och arbetslivet.

Gängkriminalitet och Brottsförebyggande Arbete: Han belyser de komplexa orsakerna till rekryteringen till gängkriminalitet och hur kommuner, civilsamhället och företag kan arbeta för att förebygga brott och inkludera fler i samhället.

Workshop för Yrkesverksamma: Han erbjuder kurser och workshops för yrkesverksamma med fokus på att förebygga hot och våld på arbetsplatsen.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium