Intresseanmälan

Hanna Jedvik

Fotograf
Ulrika Campbell

Lyhörd samtalsledare, utbildare och konferencier - med struktur, kreativitet och värme

Hanna Jedvik är en mångsidig och lyhörd moderator, konferencier och intervjuare som tar sig an vitt skilda ämnen. Gärna inom kulturområdet. Sin bakgrund har Hanna främst inom journalistik, projektledning samt podd- radio- och medieproduktion. Inom såväl press och public service som offentlig förvaltning- och kulturinstitutioner. Hon är även författare och har flera års erfarenhet av undervisning och utbildning på universitetsnivå. Hannas signum är att lyssna, förstå och låta människor komma till tals.

Presentation

Hanna Jedviks tyngdpunkt som samtalsledare ligger på litteratur, kultur, kulturdebatt och kulturpolitik, ofta med ett tydligt samhälls- och medborgarperspektiv. Här ryms även frågor som rör stadsplanering, arkitektur, stadsutveckling, samhällsbyggnad och politik. Hon har även engagemang och kompetens när det gäller ämnen som handlar om ungdomar, unga vuxna och barn- och ungdomskultur. Dessutom har Hanna erfarenhet av att leda debatter som rör journalistik, medier och publicistiska frågor.

För Hanna är det viktigt att alltid vara väl förberedd, ta in vad som efterfrågas, vara flexibel samt att leverera med hög kvalitet och effektivitet. Dessutom är hon kreativ, har förmågan att improvisera, lyssna och göra komplicerade ämnen lättillgängliga och inkluderande. Inte sällan med humor och ett gott humör. Och alltid med åhörarna i fokus. Hanna lägger stor vikt vid att bygga relationer och att skapa en trivsam och trygg atmosfär. Även när det kommer till mer komplexa eller allvarsamma teman.

Förutom att arbeta som moderator, samtalsledare och konferencier åtar sig Hanna även uppdrag som projektledare, medieproducent, redaktör, krönikör, skribent, utbildare och utredare. Hon gör också olika typer av genomlysningar, skriv- och bokuppdrag samt dokumentationsarbeten.

Exempel på teman och rubriker

Som utbildare och föreläsare delar Hanna gärna med sig av sin kompetens och erfarenhet inom medieproduktion, barn- och ungdomskultur, kreativa processer, poddradio, journalistiskt- och skönlitterär skrivande, författarskap, storytelling/berättande och intervjuteknik.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun