Intresseanmälan

Hanna Jedvik

Fotograf
Ulrika Campbell

Lyhörd samtalsledare, utbildare och konferencier - med struktur, kreativitet och värme

Hanna Jedvik är en mångsidig och lyhörd moderator, konferencier och intervjuare som tar sig an vitt skilda ämnen. Gärna inom kulturområdet. Sin bakgrund har Hanna främst inom journalistik, projektledning samt podd- radio- och medieproduktion. Inom såväl press och public service som offentlig förvaltning- och kulturinstitutioner. Hon är även författare och har flera års erfarenhet av undervisning och utbildning på universitetsnivå. Hannas signum är att lyssna, förstå och låta människor komma till tals.

Presentation

Hanna Jedviks tyngdpunkt som samtalsledare ligger på litteratur, kultur, kulturdebatt och kulturpolitik, ofta med ett tydligt samhälls- och medborgarperspektiv. Här ryms även frågor som rör stadsplanering, arkitektur, stadsutveckling, samhällsbyggnad och politik. Hon har även engagemang och kompetens när det gäller ämnen som handlar om ungdomar, unga vuxna och barn- och ungdomskultur. Dessutom har Hanna erfarenhet av att leda debatter som rör journalistik, medier och publicistiska frågor.

För Hanna är det viktigt att alltid vara väl förberedd, ta in vad som efterfrågas, vara flexibel samt att leverera med hög kvalitet och effektivitet. Dessutom är hon kreativ, har förmågan att improvisera, lyssna och göra komplicerade ämnen lättillgängliga och inkluderande. Inte sällan med humor och ett gott humör. Och alltid med åhörarna i fokus. Hanna lägger stor vikt vid att bygga relationer och att skapa en trivsam och trygg atmosfär. Även när det kommer till mer komplexa eller allvarsamma teman.

Förutom att arbeta som moderator, samtalsledare och konferencier åtar sig Hanna även uppdrag som projektledare, medieproducent, redaktör, krönikör, skribent, utbildare och utredare. Hon gör också olika typer av genomlysningar, skriv- och bokuppdrag samt dokumentationsarbeten.

Exempel på teman och rubriker

Som utbildare och föreläsare delar Hanna gärna med sig av sin kompetens och erfarenhet inom medieproduktion, barn- och ungdomskultur, kreativa processer, poddradio, journalistiskt- och skönlitterär skrivande, författarskap, storytelling/berättande och intervjuteknik.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium