Jobbar ni tillsammans eller bara samtidigt?

Hasse Carlsson har de senaste 20 år arbetat som föreläsare, inspiratör och konsult inom kommunikation, medarbetarskap och arbetsplatskultur.

Han har ett brinnande intresse för människor, relationer och samarbete. Hans absoluta uppfattning är att det han lär ut ska leda till tydliga resultat. Därför har han i sina föreläsningar alltid fokus på konkreta verktyg och metoder.

En föreläsning med Hasse är en riktig motivationsboost och en katalysator för de riktigt goda resultaten.

Presentation

Hasse Carlsson hjälper er att hitta var ni står i dag, ta reda på vart ni vill komma och ger konkreta tips för att nå dit så effektivt som möjligt. Han tar oss med på en resa in i våra huvuden, där vi tittar på hur vi fungerar och varför vi gör som vi gör i både ett neurologiskt och emotionellt perspektiv.

Kort stubin? Trögstartad? Social? Enstöring? Frågan är inte hur du är som person. Alla har vi olika sidor som kan ses som bra eller dåliga beroende på sammanhanget. Frågan är hur vi kan identifiera, acceptera och hantera våra egna och varandras egenheter på bästa sätt. Under en Hasse Carlsson föreläsning får ni ta del av användbar kunskap om hur vi människor fungerar. Detta för att kunna locka fram potentialen hos er själva och varandra, fungera optimalt som team och öka lönsamheten på alla konton.

Med människokännedom, humor och värme bjuder han på en inspirerande upplevelse som skapar bestående resultat.

Exempel på teman och rubriker

Jobbar vi ihop, eller bara samtidigt?
Har du hört en klassisk orkester någon gång? Det kan låta fantastiskt. Men det räcker med att en liten flöjt spelar falskt för att folk skall grimasera av obehag. Trots att flöjtisten spelar samtidigt som alla andra …

Nej, som både du och jag vet så behöver vi både kunskap och bra verktyg för att jobba smartare.
För att nå våra resultat.
Och då är det att jobba smartare det handlar om.

Detta är en föreläsning som tar dig på en resa genom dina resurser ur dels ett neurologiskt perspektiv, och dels emotionellt, dvs hur dina känslor påverkar och styr dig. Du får konkreta verktyg på hur gruppen kan lära sig att lägga energi på rätt grejer, ingen idé att älta och irritera sig på saker vi aldrig kan påverka.

En föreläsning om hur var och en kan växa i sitt egenansvar, hur ditt inre ledarskap kan bli både tydligare och sundare genom att skilja på regler och värden och hur vi kan göra för att få både helare och starkare relationer på alla plan i våra liv.

Allt förpackat på ett väldigt personligt sätt med både humor och värme.

En Kul Tur, eller jobbig resa? Vad är viktigt på framtidens arbetsplats?
Vilka arbetsplatskulturer har starkast gravitation och attraherar de skarpaste och drivnaste talangerna?

Redan nu vet vi, och märker vi, att fina ord på hemsidan inte räcker.
Redan nu vet vi att de som är starka på samarbete, jämlikhet och självledarskap skördar stora framgångar, både ekonomiskt och själsligt i medarbetarnas liv.

Så vad har starka resultat, arbetsplatskultur, acceptans, ansvar för tankemiljö med respekt, feminism och hög status att göra? För det som är hög status idag kommer inte vara det som är hög status i framtiden. Vad behöver vi utveckla och vad behöver vi avveckla i våra processer och arbetssätt?

En föreläsning med 10 konkreta och helt avgörande framgångsfaktorer. Att tillsammans bygga en Kul Tur där samarbete, värderingar och självledarskap står i beteende-fokus.

Så hur vill du ha det i framtiden och hur vill framtiden ha dig och din organisation?
Här får du en resrutt som garanterar både en riktigt rolig resa, massa energi och att ni kommer fram – dvs, når era mål.

Harmoni Nu – men känn ingen stress …
”Åh, hade det inte varit för all stress hade jag haft ett bra liv”.

Hur kommer det sig att en människa  idag andas in dubbelt så mycket som en människa gjorde på 1920-talet?
Tillsammans går vi igenom vilka resurser du besitter för att leva ett harmoniskt och sunt liv, både stress-eliminering och stresshantering.

“Finns stressEN” egentligen? Vi ALLA blir inte stressade av samma sak, eller hur? Men stressade – det blir vi absolut.
Så visst vore det skönt att slippa känna sig jagad av sig själv och andra, få känna att du är i balans och i fas med den situation du skall möta eller lever i? Allt för många snubblar sig genom livet. Livet kommer aldrig att gå som på räls, men det går att leva i balans och harmoni. Ta del av stresshantering när den är som bäst: harmoni NU!

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB